Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJebiga Giroud je visociji 12 cm od ovoga.
Giroud je vjerovatno najjaci fizicki igrac u PL. Covjek po 3 stopera zna na ledjima nosit bez problema.
Fizicki je impozantan, ogroman, jak.
Ono prije 2 godine kad je nogu slomio vako 28. august, prognozirali mu da ce se vratit u januaru, lik se vratio u novembru.
Nedavno isto, zadnja loza mu otisla, 3 hefte rekli, lik za 7 dana se vratio treningu.
Al ovdje govorimo ko je privlacniji, Giroud bez problema samara i Ronalda cisto na visinu, boju ociju i prosto savrsenstvo od koseThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ander Herrera will serve a two-game ban following his sending off in Manchester United's 1-0 defeat by Chelsea on Monday night, the FA have confirmed.
SpoilerOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pa ne dolazi pojacanja na godinu dana, nego na cetiri ili pet. Igrace kupove, nekad sa dva napadaca kad se juri rezultat, nekad ce mozda Zlatan igrati duboko. Mislim to su rekli Dankan i De Brun nema ni meni previse logike, ali Dankan je to davno rekao, napadac dolazi i pored toga sto Zlatan ostaje i ima opciju na jos jednu sezonu, to je bilo prije ovih Ibra transfer spekulacija, jer mi imamo samo dva napadaca po Murinju, a trebaju mu tri.sigpic
Comment
-
Pa koga god da dovedes da je klasa morace da igra. Zasto bi dao za nekoga 50m a da ti sedi na klupi?! Glupost.
Onda bolje ne dovodi napadaca sada, vec krila, stopera, beka...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostZasto bi dao za nekoga 50m a da ti sedi na klupi?! Glupost.
I ja bih trpeo Rasforda. Bolje njega nego Lukakua. Jer i Lukaku ima mnogo toga da uci, bas je nekonstantan, godinama u nazad. Dati 60-70 miliona i ocekivati odmah nesto sto ne moze da pruzi... Plus je i on Rajolin sin.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment