Koliko danas moram da dobijemo. Utakmica sezone?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Dobar je ovo rezultat, ne mogu se požaliti iako su nekarakteristično loše ušli u najveći derbi, posebno najbitniji igrači ekipe. Rekao sam posle Hala da će morati da budu daleko bolji protiv Liverpula, a bili su gori. Ali opet dosta šansi, dobar fudbal protiv jake ekipe čak i bez par bitnih igrača. I na 0-1 10 minuta pred kraj nimalo nisam bio iznerviran, 15 utakmica nisu izgubili i, iako je ovo derbi, opet jedan loš rezultat ne mijenja činjenicu u kakvoj je formi tim od onog poraza od Čelzija.
Ereru obožavam još više posle ovog meča i posle onog faula pred kraj, srce ostavlja na terenu.
Comment
-
Ponovo ne umeju da dobiji i to ponovo na domacem, nedopustivo ako se puca na najvisi plasman. Realno bolji na terenu, vise sansi i poklon gol dali.
Pogba danas bas los, no nebitno desava se ponekad. Za penal je ispao malo nespretan a gol je realno trebao da da. Sve to kombinovano je bas lose za jednu tekmu. Miki mozda i najbolji na terenu iako je promasio jednu a drugi put umesto da sutira asistira Marsijalu sto je i donekle ok ali i Marsijal se zajebava umesto da krene na loptu normalnim sutem pokusava petom i to kad gubimo, ajde da se vodi pa ok. Vrv je zato i zamenjen iako je bio dobar na terenu. Runi po meni totalni promasaj od izmene, posle Pogbe najgori. Zlatan manje vise standardno i dobro se snasao kod gola. Fela pogodak od izmene iako mu vecina baca hejt sto se mene tice za nega ima mesta u 23 igraca u Junajtedu sigurno.
Sve u svemu nije lose samo rezultat ponovo ne valja...
Comment
Comment