Poješću se kako smo uspjeli u 4 utakmice na Old Trafordu da prospemo 8 bodova, sad bi bili u samom vrhu, Čelzi i Arsenal jedini ispred. Odustao sam od ikakve borbe i za top 4 davno, ali ako Siti nastavi ovako da kiksa a mi prestanemo da prosipamo bodove na najgluplji način (a Totenhem danas bi mogao da se ispostavi kao prelomna utakmica u tom smislu) povjerovaću da možemo da se uključimo u borbu za top 4.
U suštini mi imamo 3 loše utakmice u ligi i dvije u ligi Evrope. Sve su osim Fenera došle davno, Čelzi je zadnja i bila je 23. oktobra. Samo da su rezultati ispratili, sad bismo pričali o tome gdje Čelzi može kiksati pa da smanjimo razliku, ovako čekamo kikseve Totenhema i Sitija. Šteta, ali sve dok igramo ovako ja to mogu podnijeti.
U suštini mi imamo 3 loše utakmice u ligi i dvije u ligi Evrope. Sve su osim Fenera došle davno, Čelzi je zadnja i bila je 23. oktobra. Samo da su rezultati ispratili, sad bismo pričali o tome gdje Čelzi može kiksati pa da smanjimo razliku, ovako čekamo kikseve Totenhema i Sitija. Šteta, ali sve dok igramo ovako ja to mogu podnijeti.
Comment