Nego Vladane, sta ti je sa reputacijom?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by saburo sakainisam razumeo ovo do kraja
Šou i Smoling odbili da igraju povredjeni ?Originally posted by Vladan View PostSou i Blind valjda.Originally posted by bici View PostDa da, Sou i Blind.
Jose Mourinho: Man Utd boss questions Chris Smalling and Luke Shaw
U međuvremenu, Bastijan vredno radi (kao i uvek). Baš me zanima je li prebio koju kilu preko silnih instagrama i tvitera.
Comment
-
Murinjo je poznat kao neko ko jako vodi računa o svojim igračima i rizicima od povreda. Ne liči mi to na njega. Istina, umeo je i ranije parigrača da mnogo forsira, ali nikad ako postoji rizik od jače povrede.
Ili jednostavno testira igrače, sa mentalne tačke gledišta. Po meni suludo, u ovakvoj meri.Last edited by bici; 11-11-16, 16:10.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostMurinjo je poznat kao neko ko jako vodi računa o svojim igračima i rizicima od povreda. Ne liči mi to na njega. Istina, umeo je i ranije parigrača da mnogo forsira, ali nikad ako postoji rizik od jače povrede.
Ili jednostavno testira igrače, sa mentalne tačke gledišta. Po meni suludo, u ovakvoj meri.
Comment
-
Zato i kazem da mi je cudno, dobro zna koliko je zdrava ekipa bitna, bez obzira na opcije sa klupe. Letos je skaj izbacio clanak o tome, u fazon 5-6 poslednjih sezona, ligu je osvajala ekipa iz top 4 ciji igraci su ukupno vremenski najmanje bili povredjeni.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Šta li će tek majstor raditi kad krene ceo tim da igra dobroOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pazi istovremeno postavili, a od sinoć niko ništasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment