Originally posted by Busby Babe
View Post
Kad se sjetim Denilsona i njegovog ludog skilla, a u glavi samo promaja siba. Umjesto sto cmizdrite nad Martijalovom prokletom sudbinom shvatite da je problem samo u njemu. 83 ili 84 utakmice od kad je tu Murinjo je odigrao, mrzi ga trener jbg.
Je li ovo najbolje sto legendarni forumasi sa B92 mogu? Valjda znate da citate? Sta je sledece, KDB i Salah argument?
Sezona nije dobra ali je napredak vidljiv, ja prosle sezone nisam vidio napredak, jesam igracki dok je Ibra imao zivota, ali to je sve bilo zahvaljujuci jednom covjeku, osvojena su tri trofeja ali je sezona svakako bila neuspjesna. E sad sa sestog na drugo mjesto, najvise pobjeda od odlaska starog, ubjedljivo najvise bodova od odlaska starog i brdo rutinskih pobjeda u ligi, to jeste napredak. Igracki nisam zadovoljan i ako cemo napredovati i igracki, a ako pak to znaci prodavanje Pogbe i Martijala ja sam svakako za. Da li bih prodao Martijala? Nikako. Da li bih trpio nekog ko postavlja ultimatum i potpisace ugovor samo ako ima zagarntovano mjesto u timu? Nikad, pa SAF ga prvi sutnuo nogom u guzicu i boljelo bi ga narednih godinu dana. Jer znate, isti taj Pogba je postavljao neke ultimatume pa je to stari riejsio po kratkom postupku. Bi li napredak mogao i trebao da bude veci? Svakako, ali sacekacemo sledecu sezonu pa cemo vidjeti dokle moze Murinjo sa Mancesterom. Do tada trenirajte pljuvacne zlijezde. Vec u subotu cete imati dosta razloga pretpostavljam za pljuvanje, a ako Poketino pak ispadne ili ne osvoji Fa kup i dalje ce biti na zero tituli, gubitnik sa strasnom ekipom, ali eto takav bi donio pravi DNk Junajtedu i pobjednicki mentalitet. How yes no. Za pocetak neka osvoji nesto, evo FA kup mu je idealna prilika. Ima izbalansiraniju ekipu od Junajteda i Liverpula, a nista ne osvaja, cak je i iza njih.
Originally posted by Busby Babe
View Post
Originally posted by Miki28
View Post
Comment