Ali ce poceti. Znas ti, znam ja, znamo svi to.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Cisto da prosetam avatar. Da se prisetim kakva je zverina bio.
Sto se vise trudi sve je nekako losiji. klupa mora da radi.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Nije Memfis uopste toliko los, bas steta sto ga je izvukao tako rano, kako misli da mu proigra, ako misli uopste ili samo popunjava prazno mesto, kao sto cesto imam takav utisak.
Nego ko ce da se kladi da (c) igra u subotu protiv Lestera?Last edited by miloolja; 21-09-16, 23:11.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Bio je cudoviste. Bio, sad je sala.
Inace nisam za to da se prave kombinacije iz kornera, nikad nista iz tih situacija nismo mogli. Neka se ubaci u kazneni pa kako god.
Opet logika, Martijal je povrijedjen, svidjelo mu se ono sto je vidio i sacuvao Depaja za subotu?sigpic
Comment
-
Koliko fudbala sam se nagledao u životu. Nisam nikad video da je neko nanizao toliko očajnih minuta i ostao starter.
Može u avatare. Mene jedino plaši da se Murinjo ne zainati pa ga stavi da ne ispadne da je podlegao pristicima i naslovnim stranama. Što se menadžmenta tiče, nije retard valjda da puca sebi u nogu kao prethodnici.
Comment
-
Originally posted by Abel View PostKoliko fudbala sam se nagledao u životu. Nisam nikad video da je neko nanizao toliko očajnih minuta i ostao starter.
Može u avatare. Mene jedino plaši da se Murinjo ne zainati pa ga stavi da ne ispadne da je podlegao pristicima i naslovnim stranama. Što se menadžmenta tiče, nije retard valjda da puca sebi u nogu kao prethodnici.
Dobro bas ne morate da isnsistirate na tim avatrima.. nisam se nikad kladila bas da ne bih nosila LIV/ARS/FED avatar. Ako budem raspolozena u subotu (mada ako budem u pravu sumnjam da cu biti ) mozda vam i dozvolim koji dan da se igratesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment