Miki
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Rossonero View PostMata koji je pred izlaznim vratima ima prednost nad Mikijem? Ko koga tu j?>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Hahaha, a on je odjednom postao ovakav? Ljudi ne postanu odjednom ovakvi, ne brini, znala je ona u šta se upušta. To što je verovatno mislila da može da ga promeni, to je druga priča.
Mislim, neke stvari treba da ostanu intima, a ne da daješ intervjue. Znala si u šta se upuštaš, nisi uspela, kreni dalje...a ne ove fore. Jeste, ona je jedina na svetu kojoj se ovo desilo, jadna mala bogatašica, evo pustih suzu.
"Ne izlazim u klubove, bla bla...al odoh na odmor u Dubai"....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Kad Mata sad izdominira bice bolje.
Dajte zajebite tu pricu Marsijala. Ko zna sta se sve dogadjalo i ko je sta rekao.Last edited by mikisavic89; 14-08-16, 13:42.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostHahaha, a on je odjednom postao ovakav? Ljudi ne postanu odjednom ovakvi, ne brini, znala je ona u šta se upušta. To što je verovatno mislila da može da ga promeni, to je druga priča.
Mislim, neke stvari treba da ostanu intima, a ne da daješ intervjue. Znala si u šta se upuštaš, nisi uspela, kreni dalje...a ne ove fore. Jeste, ona je jedina na svetu kojoj se ovo desilo, jadna mala bogatašica, evo pustih suzu.
"Ne izlazim u klubove, bla bla...al odoh na odmor u Dubai"....>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostMata i nije nesto problematican u ovoj postavi, Ander je uljez. Nije mi to jasno.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Slab izvor ali neka ide
ESPN
Man United have begun informal talks with Southampton for defender Jose Fonte, sources say
Rijetko se kad nalazi stoper s cetiri ruke, posto se Goro iz Mortal Kombata ne bavi fudbalom, logicno je da se ide po Fontea ondasigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTrci protivnik dosta bar sto sam ih ja gledao prosle sezone igraju malo drugacije od ostalih i mislim da zeli da ima malo moblinijeg veznjaka od Carricka za ovakvu tekmu
Comment
Comment