The Queen and the King
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Aa ova je dobra, mislim prvi put je vidim.
Finally my shirt brought him back @paulpogbasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostHteo Brajkula to da napiše, ali iz viših nekih postulata sam čekao da neko to uradi pre mene.....nebitno je što je to kraljica, sa ženom se ne priča sa rukama u džepovima....tačno se vidi da vuče korene sa ovog podnevlja
Nisam videla fotku do sada.. kao što rekoh.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Nisam mislila na tvoje zameranje, već navijačko-junajtedovskosigpic
Comment
-
Neka Toni overi celu sezonu kako je počeo, da zapuši usta meni, Eriku i ostalima koji su sumnjali. Nestvarno je koliko ga gotivim, ali stvarno sam mislio da je ukanalisan i da ne može da bude top klasa na RB. Jedan od najznačajnijih igrača i doza fergijevskog Junajteda u trenutnom rosteru svakako. Jedan od najtiših i najposvećenijih fudbalera koje sam ikada gledao. Ima srce za pola tima.
Comment
-
Full 27-man squad
Goalkeepers: David de Gea, Sergio Romero, Sam Johnstone
Defenders: Eric Bailly, Phil Jones, Marcus Rojo, Daley Blind, Chris Smalling, Luke Shaw, Timothy Fosu-Mensah, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Axel Tuanzebe
Midfielders: Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard, Michael Carrick, Ashley Young, Ander Herrera, Henrikh Mkhitaryan, Marouane Fellaini, Morgan Schneiderlin, Memphis Depay
Forwards: Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial, Marcus Rashford
Igraci za grupnu fazu LE.. Bastian ocekivano nije pozvan..
Comment
Comment