Samo su cetiri trenera na svijetu superteska kategorija: Murinjo, Gvardiola, Anceloti i Simeone. Ako imas sansu da dovedes nekog od njih ne propustas je.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Ser Gagi View PostZvizduci nisu poceli portiv Norwica ili Lestera, bilo je to pre 2 meseca. Pa ko ce da gleda ono mucenje od igre ?
Ne znam ne vidim Murinja ovde barem ne u Januaru je i sam je pricao koliko je kao povezan sa Celsijem a odmah za konkurenta da radi. Ako Gal veze jos 3 tekme bez pobede OK da se menja ali KO?
Comment
-
LVG answered two questions in six mins, wished us all a Happy Xmas and then walked out. At least he showed up....Press conf lasted 4mins 58secs. Important line pre-walkout: Van Gaal said he had received assurances from Woodward, Ferguson and Gill #mufcsigpic
Comment
-
Pa posle prošlogodišnje raspevane prebožićne konferencije, gde je nazdravljao, imao kez od uva do uva, ovo je i očekivano, ipak je rekao nešto i ajd zdravo.Last edited by miloolja; 23-12-15, 17:09.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
LVG walked out of his press conference after just three questions. He went on a 5-min monologue, blaming the media for speculation, and leftLVG: “I wish you a Merry Christmas and also maybe a Happy New Year when I see you. Enjoy the wine and a mince pie. Good bye.”
Louis van Gaal asking for an apology off the media over recent reports of him being sacked as Manchester United manager.sigpic
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostTada su rezultati bili dobri a zvizduci zbog 'dosadne' igre jel tako? A sa Murinjom dobijamo leprsavu igru, stikle na sve strane i 4-5:0 pobede lagano? Kairam da je Maj pa su neka resenja dostupna a sada pitanje je da li je i Murinjo dostupan... Politika kluba je rad sa mladim igracima a to se kosi sa Murinjom. Gvardiola na leto ok ali sve je pitanje sta je tacno i ko je dostupan.
Ne znam ne vidim Murinja ovde barem ne u Januaru je i sam je pricao koliko je kao povezan sa Celsijem a odmah za konkurenta da radi. Ako Gal veze jos 3 tekme bez pobede OK da se menja ali KO?
Murinjo bi nam doneo titulu. Ovaj jedva udje u TOP4, odnosno bori se za TOP4 u ovakvoj konkurenciji.Tacka.
Comment
-
LvG: “Has anybody in this room not a feeling to apologise to me? That’s what I’m wondering. I think I was already sacked, I read.” #MUFCLvG: "I think I was already sacked, I read. I have been sacked, what do you think happens with my wife or with my kids?" #MUFCVan Gaal plays sympathy card with monologue, demands apology from media, takes just three questions then walks out of press conference #MUFCsigpic
Comment
Comment