Ne, jasno mi je da je Dzons tu, pred kapijom. Samo me zanima ko ce mu biti starter u Sildu i I kolu: Blind ili on? Pretpostavljam da je Erik sigurica kao drugi stoper, makar na te 2 utakmice.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by srdjan_sl View PostDok Smoling ne bude spreman verujem da ce Blind da mu pravi drustvo u zadnjoj liniji.
Tapatalk
Kerik se nameće kao obavezan. Od ostalih, Martial je totalno bez ritma i ideje, nadam se da to neće biti dugotrajno. Mkhitarian je nekako upadao u Carrickless timove poslednje dve tekme pa samim tim je bio odsečen od igre, ispalo je da je Lingard u boljoj formi. Od stvari koje su ignorisane kod Murinja za sada, najbitnija je da Mata mnogo bolje desetkuje od Runija. Ibra opušteno radi bolji posao od Runija u polju kad god se spusti.
Comment
-
Originally posted by Abel View Postnajbitnija je da Mata mnogo bolje desetkuje od Runija. Ibra opušteno radi bolji posao od Runija u polju kad god se spusti.
Kancer.sigpic
Comment
-
Meni je fascinantno koliko su se sva tri "nova"menadžera brzo izletela o Runijevim superiornim kapitenskim moćima. Ne možeš upoznati nekog kroz dva nedelje treninga i pripremne mečeve, posle već upadnu u situaciju da moraju sami sebi leđa za izjave da čuvaju. Ipak, i dalje se nadam da je Murinjo taj koji neće tolerisati niz bez forme. S tim da za sada deluje da neće da otvori previše minuta Mati, ovaj bi mogao fudbalom da mu poljulja reputaciju zbog ranije odluke, a i da napravi veći haos oko statusa Runija. Sigurnije je po Murinja gurnuti Lingarda desno i Mikhija u sredinu, nego Jermena desno a Matu na dirigenta.
Comment
-
Po toj teoriji ni Marsijal ne zasluzuje prvu postavu trenutno. Iako je trenutno daleko od zavidne forme ocekujem solidnu sezonu od strane Runjavog, nekako mi se cini da ce se on i Ibra dobro razumeti na terenu.
Za Sild ocekujem ovakvu postavu:
DDG
Valensija Baiji Blind Sou
Kerik Erera
Miki Runi Marsijal
Ibrasigpic
Comment
-
Ja najvise sumnjam u Runijeve kapitenske moci, ali poslednja dva poluvremena je odigrao na sasvim dobrom nivou, definitivno nije ni blizu najveci problem predsezone. Igrao je Euro, nije se zapustio i ispao iz forme, on mora stalno da igra da bi bio na nivou, za njega nema odmora.
Ipak ne mozemo porediti njegovu tehniku sa Zlatanovom, svidja mi se sto Zlatan dolazi u sredinu i kreira, isto kao i u poslednjim godinama u PSZ.
Blind je trenutno duplo bolji stoper od Dzonsa nema tu nikakve dileme. Tako da ocekujem Baljija i Blinda protiv Lestera i Bornmuta, a kad se vrati Kris zauzece svoje mjesto, e ko ce biti pored njega vidjecemo. Balji ili novo pojacanje, iskusni stoper.sigpic
Comment
-
MEN
Paul Pogba is effectively a Manchester United player again. United have agreed personal terms and a transfer fee. All that awaits is an announcement.
Pogba has behaved diplomatically on holiday in the States and wasn’t going to reduce some Juventus fans to tears - or reveal where he’ll be playing during an exchange with them.
United should announce his signing once he returns from holiday.
Just an announcement to come, but Paul Pogba's effectively a United player again #mufcOn the Pogba wait, no private jets are scheduled to land at Manchester today
After admitting on Wednesday night that Manchester United would "for sure" sign one more player, Telegraph Sport sources have confirmed that Paul Pogba will join United later today.sigpic
Comment
-
Pogba + jos jedan na sredini + odbranbeni iskusan i svi prva postava, ako ce nam Kerik nositi sredinu i prevara spanska onda ga jebi.
Juce odgledao utakmicu, nista specijalno, i bezidejno, a sezona pred vratima, svake godine upadaju u offside sa transfer politikom, ali jbg najvise zaradjuju profit je bitan, bravo drvo.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment