Ja mislim da ce Jose protiv Totnama 4-3-3 da proba ponovo. Pogbu, Matica i Andera i naprijed Marsijal, Lukaku i Alexis.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Jean-Michel Seri of Nice has become the main target while Shakhtar Donetsk's Fred, a target of rivals City, is an option. United are also confident of doing a deal for 20-year-old Carlos Soler from Valencia, and Borussia Dortmund’s Julian Weigl.
(Dilejni)
Seri, Vajgl i Soler... To mi nekako nerealno i mnogo. Mislim ne vidim Soler sta ce tu igrati, a Seri i Vajgl ok, mogu da se uklope odmah u 4-3-3 pored Pogbe.sigpic
Comment
-
Mislim da je SMS prototip njegovog veznog igraca, neko ko izgleda identicno da ga je Murinjo napravio u nekom svom super tajnom labosu.
E sad, on izgleda kao isti igrac kome odgovara slican stil igre kao Pogbi. Free rola, blize golu, ubacivanje iz drugogo plana... Ne znam koliko je jos takticki disciplinovan da odigra BTB iza Pogbe.
Ne znam da li bi se Zorzinjo uklopio u PL, zbog fizikalija... Mislim nije ni Vajgl neka zverka, makar je visi . Cini mi se da je i bolji na malom prostoru, dok su u pasu rekao bih slicni.sigpic
Comment
Comment