Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Rumenige i Lam rasirili ruke da se vrati, ali Rumenige kaze cisto sumnja da ce napustiti Mancester, zelio je tamo, zelio je taj izazov, nema sta da dokazuje i vrata su mu Bajerna otvorena i ako zeli da se vrati lako ce se dogovoriti. Mozda mu Zoze daje tretman kao Stankovicu da ga trgne, a mozda se desava nesto sto ne znamo.
Ne djeluje kao neko ko je nesrecan, samo je Tobijev tvit problematican.
U svakom slucaju nastavljaju naivjaci da salju saveschweinsteiger Zozeu na svakom koraku.
6500 komentara na instagramu na ovoj slici sto je limar postovao, ubjedljivo najvise od kad je Murinjo na instagramu posle one prve sa ugovorom i 90% zbog Svajnija.sigpic
Comment
-
Ma ne bi do ovoga ni doslo da je drugaciji bio tretman prema Svajniju, to najvise smeta navijacima. Samo mi nije jasno sto je Zoze mislio, previse je veliki Svajnstajger u svjetskim okvirima da to prodje nezapazeno i ovdje lose izgledaju on i klub, ispadaju kao losi momci. Ali vidjecemo sto ce biti.sigpic
Comment
-
Mnogo dobra defanzivna kretnja, sem ta dva ispada stopera, ali to ce biti bolje kad Smoling bude igrao. Balji mora jos da radi na pozicioniranju i prilicno smo u skoku inferiorni sa njim i Blindom. Erera gazi, vrhunsko poluvrijeme, ali to je vec do Kerika, ko god s njim igra na nivou je. Sou lici na onog od prije povrede, Martijal potez vise, Runi i Ibra na nivou.
Ne znam sta se desilo Stounsu, ali ovo je presmijesno.sigpic
Comment
-
Da Kerik sto daje pas u noge njima. Svaka cast. Erera konstatno kasni da se pozicionira. Sou je brat. I to mi je fascinantno. Covek ore!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Everton je dva puta presao sredinu, a Mancester ne igra ni blizu oprezno kao pod Van Galom. Definitivno sredina odradjuje posao lagano, Erera bas dobro izgleda danas.
Dankan kaze da je Pogba zavrsen.
http://www.dailyrecord.co.uk/sport/f...fxz8e42LcCx.97
I ova izjava Murinja, vjerovatno misli jos na stopera
Mourinho: 'We're going to find one more player that's for sure. I'm not going to speak about Pogba. We are going to sign one more.' #mufcsigpic
Comment
Comment