Originally posted by Erik Artur Bler
View Post
Moze li? Jer nesto ne izgleda da moze, pa mora prljavo da se igra. A Mancester treba i mora da bude bolji od toga. Umjesto da radi sve da drzi situaciju stabilnom, on pravi ovakav potez i navlaci bez ikakve potrebe gnijev navijaca. Plata bi mu isla i u prvom timu, isla bi mu iako bi imao svoje mjesto u svlacionici ako nista. Ja znam kako bih, a za njega cemo da vidimo.
Zna se vrlo dobro s cije strane curi, pa ja sam to ovdje postavljao. ALi taj Runi ako to govori, a onda mu cestita rodjendan juce, to ce njemu na obraz. Murinjo ako njega slusa onda je idiot, ti si trebner, pusti misljenja igraca, ako su profesionalci i daju sve na terenu mogu nikad rijec da ne progovore. Ipak cisto sumnjam da cijela svlacionica razmislja kao jedan. Ne postoji kolektiv u svijetu, ni od mnogo manje ljudi dje su svi super i svi se slazu. To nije u ljudskoj prirodi jednostavno. Vec sam rekao sve sto sam imao o senior playersima. Postoje samo dva, a Kerik sam nesto prilicno siguran nije jedan od njih.
Do sad je Svajni mogao da kritikuje, rijec od njega culi nismo, jesmo od brata. Ali i on je die hard navijac Junajteda isto, kako li se on samo osjeca, jer sigurno nije to postao zahvaljujuci ovakvom ponasanju kluba. Mozda i on predje kod Klopa, kao ja.
No saznacemo sve, javice nam BBC nesto nekad.
Comment