Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • RvP i Vidic su otisli zato sto ih je LvG oterao, dok je AdM pobegao glavom bez obzira od doticnog.
    sigpic

    Comment


    • Sta je sa Persijem? Donio titulu, posle toga ostao jos dvije sezone, prepune povreda, ni blizu nije nasao formu i golove iz sampionske sezone, Van Gal ga nije zelio posle prve sezone, pa imas intervju sa Persijem kad kaze nije mi ni dao pravu sansu, samo je rekao prodajem te. To nije njegova zelja. Di Marijina zelja jeste bila, ali on po svemu sudeci nije ni zelio da dodje, ja to ponavljam milion puta, uvijek za to da se svakom igracu daju barem dvije sezone, ovaj nije htio i cao. Ali on nije bio ni blizu najvazniji igrac Junajteda, stavise. Samo na pcoetku sezone, posle je Jang davao veci doprinos od njega, top 4 omogucen zahvakjhujuci Jangu i Felainiju najvise, moze on da bude igrac svjetske klase koliko oce, on to u Junajtedu nije bio. Imao je i problem sa Van Galovim fudbalom vjerovatno. Da sad ne ulazimo sad u sve detalje. O Vidicu tek necu, em ga ubijale povrede, em mu isticao ugovor i klub nije zelio da mu ga produzi, pa on je u januaru ili februaru objelodanio da prelazi u Inter na kraju sezone.

      De Hea je na silu zadrzan, to je vise nego jasno, ali je zadrzan.
      sigpic

      Comment


      • Zar nije Vidic vec sredio sve pre LVGa? Svakako smesna je ova prica, da je prelazak iz Juventusa u Junajted korak unazad, kao i da je Juve kandidat za LS, i to finale koje su igrali bilo je najnezanimljivije u posledniih 20godina. Dzaba im Iguain, kad bi ih Cholo sa Torresom lagano izbacio.

        Послато са HTC One_M8 dual sim уз помоћ Тапатока
        IMG-20190614-192941
        "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
        Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

        Comment


        • Jeste, Mojes je bio kad je Vidic otisao, em nisu htjeli da mu produze ugovor, em ovaj zvanicno rekao da ide u Inter, a Mojziju igrao svaku kad je bio spreman iako se znalo da ide u Inter, kakav je to brat
          sigpic

          Comment


          • Problem je nedostatka talenta u tom istom klubu, ko zeli da kupuje igrace iz Manchestera ? 90% njih precenjeno do bola. De Gea i Martial su ti top talenti. Pa i za De Geu su morali da izmisljaju toplu vodu ne bi li ga zadrzali. Real prodao Ozila, Higuaina, Di Mariu, Xabi Alonsa... a svi su jos mogli mnogo toga da ostave u klubu, pa ih sada gledamo u drugim klubovima. Ako zelis da ides, bices prodan, posle Ronalda toga bi vi, koji navijate za Manchester, trebali da znate. Da ne spominjem Rooneya, koji je zeleo ici odavno. Pa evo godinama igra daleko ispod svog proseka, ne zadrzavas igraca protiv njegove volje jer mozes da platis cenu za to.

            Comment


            • Runi je izrazio zelju da ode jednom zvanicno, drugi put nezvanicno, s tim sto je imao srecu sto se SAF povukao, da se nije povukao sigurno bi ga prodao posle one sezone kad je osvojena rekordna titula. On je poceo fizicki da pada, kad je zatrazio transfer u SIti pa ga SAF ipak zadrzao bio je brutalan jos par godina. Isto kao i De Hea sto je bio na nivou prosle sezone iako mu je propao transfer u Real.

              Ali Real je sve njih prodao jer za njih vise nije bilo mjesta ili nije htio da prihvati uslove za platu koju su neki igraci trazili( Di Marija), da ne ulazimo u to jesu li ili nisu to bili pametni i dobri potezi. Ali sa Juventusom nije takva situacija meni se cini, klub bi ih zadrzao, ali igraci bi radije otisli. Italijani po strani, oni su potpuno druga sorta
              sigpic

              Comment


              • Pa to je ta prica. Imas jedan vrhunski fudbalski klub, vrlo verovatno najveci brend u svetu fudbala i dodje jedan LVG (koji je u "mladosti" bio vrh trener - ali je sa godinama posasavio) i posere se na sve to, usere klub do bola i ode. Sada je pitanje hoce li i jedan Murinjo uspeti to sve da vrati na stari kolosek. LS bi trebao da izbori, ali titula je i te kako neizvesna stvar za Junajted u ovom trenutku.

                A ovo za korak u nazad - u cistom fudbalskom smislu je i te kako tacno. Juventus je jaca ekipa od Mancestera, svidelo se to vama ili ne. I to ne samo trenutno vec poslednjih nekoliko godina. Juventus igra LS, Mancester igr LE. Dok sa cisto finansijske strane i komercijalne strane ipak nije korak u nazad - i to je cinjenica. Jer je Junajted popularniji globalno, vise para se vrti, jaci marketing, verovatno i veca popularnost licna. Sada da li ce igracki napredovati ili ne to trenutno iz ovog aspekta i nije toliko bitno.
                sigpic

                Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                Comment


                • PiXarr brani Junajted...




                  Koja je tema zadnje 2 strane?! Da znam da li da se ukljucim ili ne!? Mrzi me sve da citam


                  Jaca zato sto igra LS? To je argument?!
                  Last edited by l1m4r; 24-07-16, 17:36.
                  Originally posted by Vladan
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                  :vinjaksmajli:

                  Comment


                  • Mojes je zasrao, Van Gal je povratio neku stabilnost, sredio plate i akademiju, donio trofej i postavio neke normalne temelje
                    sigpic

                    Comment


                    • Originally posted by Vladan View Post
                      Mojes je zasrao, Van Gal je povratio stabilnost, sredio plate i akademiju i postavio neke normalne temelje
                      Nista on nije dobro uradio. Kako nisi do sada skapirao. On nas je ujebao.
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

                      Comment


                      • Zahvaljujuci Van Galu sad Mancester ima para za Pogbu, on je vratio klub u LS, da nije Adidas bi dao 20% manje
                        sigpic

                        Comment


                        • Ono sto ti je Akan reako, to stoji i uvek je stajalo. Uvek ce Juve prodat stranca i retko kad ga je to kostalo trofeja. Promaseni transferi, eto je najveca boljka. Prodaje nikada nisu bile problem. Vi barem imate iskustva sa promasenim transferima zadnjih godina. Rooney je Englez, naravno da ce te pokusavati da ga zadrzite kako znate i umete. Jos kad pogledas koliko je jak marketinski, covek igra ko prosek godinama i niko se ziv ne buni.

                          Comment


                          • Originally posted by Prototype View Post
                            Ono sto ti je Akan reako, to stoji i uvek je stajalo. Uvek ce Juve prodat stranca i retko kad ga je to kostalo trofeja. Promaseni transferi, eto je najveca boljka. Prodaje nikada nisu bile problem. Vi barem imate iskustva sa promasenim transferima zadnjih godina. Rooney je Englez, naravno da ce te pokusavati da ga zadrzite kako znate i umete. Jos kad pogledas koliko je jak marketinski, covek igra ko prosek godinama i niko se ziv ne buni.
                            Naravno da se navijaci bune, pa raznose ga godinama vec. Ali on i ispodprosjecan, a takav je bio prosle sezone, ima dvocifren broj golova i asistencija u sezoni. Iako ono sto je igrao prosle polusezone je bilo bas prelose. Rekreativac. Ako im je vaznije da se pojavljuje u trejlerima za filmove nego da donosi na fudbalskom terenu, to je onda firma za donosenje para, ne fudbalski klub.
                            sigpic

                            Comment


                            • Originally posted by l1m4r View Post
                              PiXarr brani Junajted...




                              Koja je tema zadnje 2 strane?! Da znam da li da se ukljucim ili ne!? Mrzi me sve da citam


                              Jaca zato sto igra LS? To je argument?!
                              LS je glavna stvar u Evropskom fudbalu. Svi top igraci to najvise zele, Junajted to trenutno Pogbi ne moze da ponudi.

                              Jeste Van Gal povratio stabilnost, pa prosle sezone zasrao u Evropi samo tako i izborio mocnu LE. Ako se sa time zadovoljavate onda super.
                              Juventus je imao Kalcopoli, a do tada je bio klub koji je u svoje redove dovodio samo najvece igrace sveta. Nista manje od toga.
                              Vase glavno pojacanje ove godine , tj mocni Zlatan je prvo igrao u Juveu. Da ne pricam o dolascima Bufona, Tirama, Kanavara, Nedveda, Emersona, jebenog Patrika Vijere i slicno .... Ako se vracamo u proslost dalju jos se tu moze i te kako iskopati, ali ajde nebitno. Bitno je da vi tvrdite da je to trenutno selling club. Po toj logici je onda i Real i te kako. Bio bi verovatno i Junajted, samo da ima sta da proda....
                              sigpic

                              Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                              U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                              Comment


                              • I sa tim najboljim igracima svijeta osvojio koliko LS? Pa Real je uzeo isti broj LS u poslednje tri sezone koliko Juventus u istoriji. Kakva veze ima dje je igrao Zlatan? Koliko je Juventusu trebalo vremena da posle Kalcopolija dodje na ovaj nivo? Koliko je trajala susa? Koliko traje LS susa, ipak je to najvaznija stvar u evropskom fudbalu kako i sam kazes? Jbt kao da je Junajted deceniju bez titule, a ne tri godine, a prije osam je bio sampion Evrope. Uopste ne vidim nista sporno da je Juventus trenutno ispred Junajteda, i to osjetno. I zamisli najbolji igrac Juventusa ode u takav Junajted. Zar to nije poraz Juventusa? Zar nije poraz Junajteda sto vraca istog tog Pogbu za ove pare? Jeste i jeste, to su fakti.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X