Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sve je davno rečeno, sad kako će i šta klub raditi, to ćemo da vidimo. Ne bi trebao dočekati ni utorak u klubu ali Junajtedova uprava nije poznata po ekspresnim odlukama. Konte, Ten Hag, Zidan su neke od opcija, nadam se da neće puno čekati, ne znam šta je potrebno više od 5-0 poraza kod kuće od najvećeg rivala.

    Comment


    • Opet loše loše, ali više sreće nego pameti da Ronaldo spasi, ogroman bod pred nastavak takmičenja, sad je za nadati se pobjedi protiv Jang Bojsa i eventualno nešto da se uradi u Viljarealu. Mnogo loše, Ole nas je mogao, i dalje može, koštati ispadanja u ligu Evrope, u ligi smo i dalje relativno blizu vrha, stvarno bi idealno bilo da se nakon Sitija donese odluka i klub mu da otkaz, jedina stvar što sad, sa Konteovim odlaskom u Totenhem, nemamo opcija i možemo čekati na Poketina, ten Haga, Potera.

      Van de Bek čovjek igra na kašičicu a kad vidiš kako je Pogba odigrao, mogao je lagano Donija da stavi. Ovako je ušao u 86. minutu ali svejedno je to fino odradio i imao dosta dobru priliku.

      Comment


      • Na stranu što je forum u očajnom stanju i što sam sa sobom pišem ovdje faktički nego svaki put isto i pišem, porazi i kiksevi su toliko učestali da se malo šta drugo ima napisati..

        Comment


        • Ja nisam u toku, sta se desilo sa sport klub forumom? Gde su svi koji su ovde pisali svakodnevne postove nba, serije, filmovi i sve ostale mnoge rubrike? Sta se desilo, nema postpva vise nigde... Ja sa uzivanjem godinama sam ovde citao mnoge rubrike, i sad vec koliko prime cujem vec mesecima kako je forum bukvalno ne postoji vise moze se tako reci... Šteta
          GIFSoup

          Comment


          • Ja nisam u toku, sta se desilo sa sport klub forumom? Gde su svi koji su ovde pisali svakodnevne postove nba, serije, filmovi i sve ostale mnoge rubrike? Sta se desilo, nema postpva vise nigde.Ja sa uzivanjem godinama sam ovde citao mnoge rubrike, i sad vec koliko prime cujem vec mesecima kako je forum bukvalno ne postoji vise moze se tako reci.Šteta
            GIFSoup

            Comment


            • Originally posted by Bokirivaldo View Post
              Ja nisam u toku, sta se desilo sa sport klub forumom? Gde su svi koji su ovde pisali svakodnevne postove nba, serije, filmovi i sve ostale mnoge rubrike? Sta se desilo, nema postpva vise nigde.Ja sa uzivanjem godinama sam ovde citao mnoge rubrike, i sad vec koliko prime cujem vec mesecima kako je forum bukvalno ne postoji vise moze se tako reci.Šteta
              Nekad tokom godine je mijenjan izgled foruma i nije mu se moglo pristupiti, kada je završeno sa tim izmjenama smanjio se broj ljudi koji pišu i broj postova, da bi evo vremenom došlo do toga da više niko ne piše, sem na Đokovićevoj temi gdje i bude nekih postova kako viđoh. Propast :/

              Comment


              • Gotovo je sa Oleom, kroz par sati ili ujutro najkasnije i zvanično. Sa dobrih mjesec, dva zakašnenja, a vjerovatno i pola godine, ali svakako nakon Lestera i Liverpula se nije imalo šta čekati. Samo dzaba izgubismo i protiv Votforda i reprezentativna pauza nije iskorištena za smjenu trenera.

                Comment


                • Dakle Rangnik do kraja sezone, onda prelazi na poziciju valjda savjetnika, moguće i sportski direktor da postane. A novog trenera na duže staze dobijamo na ljeto, ko će to da bude još ćemo vidjeti mada velike su šanse Poch ili ten Hag. U svakom slučaju, čini se da se vuku neki dobri potezi, za promjenu.

                  Comment


                  • Comment


                    • Comment


                      • Stotine miliona potrošenih i ista priča, mada različiti treneri. Top 4 bi morao biti minimum ove sezone ali ali ovako budemo igrali, nema šanse.

                        Comment


                        • Bice tesko top4 - Arsenal se zahuktao fino, poslozili su ekipu. Totenhem pod Konteom ostvaruje vrlo dobre rezultate. Tu je i WH uvek solidan uvek pri vrhu. Mada najbitnije za Junajted je sopstvena igra, konkurencija na stranu ekipa igra lose.
                          sigpic

                          Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                          U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                          Comment


                          • Pobjeda protiv Brentforda 3-1. Naredna, mnogo teža, utakmica na Old Trafordu, protiv Vest Hema.

                            Comment


                            • Ovaj Elanga mnogo dobar igrac. Pametniji i tehnicki potkovaniji od Rasforda i Marsijala.

                              Comment


                              • Da da, fino se pokazuje. I treba da dobija šansu ispred njih dvojice, Rašford iako je dao dobar gol juče je u kanalu teškom, kao da ide Marsijalovim stopama. Da mi je neko rekao prije 5 godina da ni Marsijal ni Rašford neće ispuniti svoj potencijal i postati odlični igrači ne bih vjerovao, danas je to mogućnost, mada ima prostora da se trgnu.

                                Comment

                                Working...
                                X