Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A marketinški ovo je pun pogodak. Vjerujem da su Glejzeri posebno pogurali da se dovede Kristijano.

    Comment


    • Ludak 😀

      sigpic

      Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

      Comment


      • Loše loše loše. Samo jedno bravo za Grinvuda

        Ne dovedemo li zadnjeg veznog možemo se slikati. Matić ima 33 godine i teško je osloniti se na njega, Fred ne može, bar na ovoj poziciji, generalno nije prva postava. MekTominej je povrijeđen..

        Comment


        • Nekako izvukosmo 3 boda na krilima DDG, Greenwooda i Varane.

          Fred jos jednom pokazao da sa njim nema srece ako se napadaju najveci trofeji, jednostavno nije taj kvalitet.

          Mason Greenwood, auu sta ce tek decko da radi kad nauci jos koju caku od Ronalda a vec je haubica.

          Varane je brutalan CB, sa kojom lakocom igra i konacno cemo imati odbranu vrijednu imena Man Utd.

          DDG se vratio u najbolju formu, kakva odbrana.
          Hated, adored never ignored

          MUFC

          Comment


          • Dobra odbrana osvaja trofeje. Odlicni pozadi, par propusta ali generalno odlicno su odigrali. Kako bi nas maltretirali da je Lindelof bio pozadi.

            Treba nam i zadnji vezni da bi osvojili nesto, razume se.

            Sanco jako lose. Uplaseno.

            Comment


            • Odlicna prodaja, jos se pominju cifre 20-30 miliona. Ae Glejzeri ukozite jos u veznjaka i da se sibamo sa svima

              Hated, adored never ignored

              MUFC

              Comment


              • Očekivano je da ide u Lids, htjeli su ga i 2019. a sigurno i sve vrijeme od tada, mislim da će se kod Bijelse fino uklopiti. Odličan u prvoj polusezoni u klubu, posebno sam početak, od tada je s vremena na vrijeme igrao kao na tom startu ali ne u kontinuitetu. Da nije došao Ronaldo on bi najvjerovatnije ostao, a iskreno dosta solidan igrač. Ima mane, loše odluke često donosi u napadu ali efektivan i koristan fudbaler, posebno u određenim mečevima, u ovom momentu dražije mi je bilo da odu Lingard i Marsijal. Lingard nema mjesta u timu, Marsijal je u kanalu preko godinu dana, korektno je da dobije još ovu sezonu da povrati karijeru ali sa dolaskom Kristijana tek je neka treća ili četvrta opcija u špicu, a neće ni na krilu dobijati priliku prije Rašforda i Pogbe, pa moguće i Sanča.

                Teško da dovodimo još nekoga ali bar će biti uzbudljivo pratiti sve špekulacije večeras i sutra. Lingard izgleda izvjesno ostaje, imam osjećaj da ne želi da ide nakon dolaska Ronalda, čisto da bude u istoj ekipi sa njim pa bar pola godine, godinu

                Comment


                • Originally posted by BorisUnited99 View Post
                  Očekivano je da ide u Lids, htjeli su ga i 2019. a sigurno i sve vrijeme od tada, mislim da će se kod Bijelse fino uklopiti. Odličan u prvoj polusezoni u klubu, posebno sam početak, od tada je s vremena na vrijeme igrao kao na tom startu ali ne u kontinuitetu. Da nije došao Ronaldo on bi najvjerovatnije ostao, a iskreno dosta solidan igrač. Ima mane, loše odluke često donosi u napadu ali efektivan i koristan fudbaler, posebno u određenim mečevima, u ovom momentu dražije mi je bilo da odu Lingard i Marsijal. Lingard nema mjesta u timu, Marsijal je u kanalu preko godinu dana, korektno je da dobije još ovu sezonu da povrati karijeru ali sa dolaskom Kristijana tek je neka treća ili četvrta opcija u špicu, a neće ni na krilu dobijati priliku prije Rašforda i Pogbe, pa moguće i Sanča.

                  Teško da dovodimo još nekoga ali bar će biti uzbudljivo pratiti sve špekulacije večeras i sutra. Lingard izgleda izvjesno ostaje, imam osjećaj da ne želi da ide nakon dolaska Ronalda, čisto da bude u istoj ekipi sa njim pa bar pola godine, godinu
                  Da izbaci koju sliku na IG sa Kristijanom Nadam se da ide i on. Ne mogu da verujem da ga posle onakve polusezone niko iz PL ne želi. Žao mi je što nema prostora za Amada, još se sad i povredio. Poseban talenat, poseban. Odjednom su te krilne pozicije prenatrpane.

                  Comment


                  • sigpic

                    Comment


                    • Sto se tice veznjaka, Pjanica ste mogli lako i za male pare dovesti.
                      Last edited by ognjen; 31-08-21, 22:05.

                      Comment


                      • Nije ni spominjan, praktično 3 imena koja su konkretno povezivana sa Junajtedom su Kamavinga, za koga je bilo jasno da želi Real ili PSŽ, Saul koji je na kraju otišao u Čelzi i Ruben Neveš koji eto nije došao. Nakon dovođenja Sanča i Varana nije planirano više nijedno pojačanje, onda se krenulo po Ronalda da ga preotmemo Sitiju a inače ne bi više nikoga dovodili.

                        Kad se podvuče crta ljeto je nedorečeno jer nije veznjak doveden, ali opet, pojačati se u jednom roku Sančom, Varanom i Ronaldom, to je prelazni rok kao na igrici. Mada mislim da ćemo ispaštati što nismo doveli veznog, nama je takođe trebao i još jedan dfesni bek ali odlučilo se da Dalo bude opcija pa ćemo da vidimo kako će to da izgleda.

                        Do povratka MekTomineja očekujem neku Matić-Fred sredinu, daleko od idealnog ali šta da se radi.

                        Comment


                        • Problem je sto Pogba mora da igra. A ne moze na Brunovu poziciju. Kada igra pozadi u dvojcu sa Fredom ili Maticem, sve to izgleda bez balansa. Jedino na krilu da igra, tu je svaki put odlicno odigrao. Ali sad imamo dosta krila, za tu poziciju potencira 4 igraca: Rasford kad se vrati, Sanco, Ronaldo, pa i Marsijal. Jako nebalansirana sredina. Da nije Mektomineja, bruka. Nisam neki fan Skota, ali daje balans ovoj ekipi, treba nam onakva cvrstina

                          Comment


                          • Pogba će na krilu najmanje dok se Rašford ne vrati, a desno će igrati Grinvuda, dajući Sanču šansu povremeno ali sa Grinvudom u prvih 11, jednostavno je odlično počeo sezonu. Iza Bruna MekT-Fred, osim u nekim lakšim mečevima gdje možda može MekTominej sa Pogbom pa onda da se oslobodi krilo za Sanča/Rašforda. Kad dodaš da na sve to imaš nekog Marsijala koji je u najboljem slučaju tek treća opcija i na špicu i na krilu, ako proradi tek su onda muke, gdje uklopiti sve te igrače

                            Pogba je igrač mjeseca avgusta, strašno je koliko on može ali mislim da će otići sledeće godine, višak name j ovoj sredini kao što kažeš. Ode Pogba i dovesti kvalitetnog zadnjeg veznog, Rajs recimo.

                            Comment


                            • Ne vidim ja Pogbu vise na krilu, imamo sad previse tih ofanzivnih igraca da bi Pogba igrao krilo. Tu su Marsijal, Sanco pa cak i Ronaldo, svi ce oni igrati levo povremeno stim da ce Ronaldo i u spic verovatno ali svakako ocekujem i kombinacije sa njim i Kavanijem u timu zajedno.
                              sigpic

                              Comment


                              • Comment

                                Working...
                                X