Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by BorisUnited99 View Post
    Dobro bi bilo posto sledece dvije na OT su 2 derbija, City pa Leeds.
    Hated, adored never ignored

    MUFC

    Comment


    • sigpic

      Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

      Comment


      • Nazalost nisam stigao pregledati utakmicu danas. Gledam sad ovaj sazetak i odmah mi se kroz glavu vrati film i 2012-ta godina kada je RvP uradio nesto slicno na gostovanju Sotonu. 2:0 pa na kraju donese preokret pred kraj na 2:3 i tako "odcepio" sezonu

        Comment


        • Comment


          • Na 5 bodova smo od Totenhema i Liverpula, uz utakmicu manje. Prvi u grupi u LŠ, i u četvrtfinalu liga kupa. Kako je izgledalo na početku super je.

            Comment


            • Originally posted by BorisUnited99 View Post
              Na 5 bodova smo od Totenhema i Liverpula, uz utakmicu manje. Prvi u grupi u LŠ, i u četvrtfinalu liga kupa. Kako je izgledalo na početku super je.
              Nemoj nas ureknut[emoji3] poznati smo zadnjih godina da odradimo jedan naprijed, nazad dva koraka[emoji23][emoji23][emoji23]

              Sad ide teza serija utakmica. Prvo PSZ pa onda @West Ham, @Lajpcig i onda Siti kuci, @Sefild Junajted i kuci Lids
              Hated, adored never ignored

              MUFC

              Comment


              • Itekako to dobro izgleda sad, bio sam siguran da ce Ole do ovog trenutka biti bivsi 80% zbog paklenog rasporeda ali eto izdrzao je nekako. Imamo mi mnogo toga da ponudimo u ligi, siguran sam, pitanje je samo hocemo li..
                Evo sada sto se tice lige West Ham (A) City (H) Sheffield (A) Leeds (H) iduce 4 utakmice, realno mozemo tu ocekivati 9 bodova, pa zasto ne i vise?

                Comment


                • Originally posted by Miki28 View Post
                  Nemoj nas ureknut[emoji3] poznati smo zadnjih godina da odradimo jedan naprijed, nazad dva koraka[emoji23][emoji23][emoji23]

                  Sad ide teza serija utakmica. Prvo PSZ pa onda @West Ham, @Lajpcig i onda Siti kuci, @Sefild Junajted i kuci Lids
                  Zbog ovoga se i ne radujem previše, na taj fazon igraju sve Junajtedove ekipe od odlaska Fergija. Ali svakako da u ovom momentu ok stojimo u svim takmičenjima, jedino taj poraz od Bašakšehira ubada u oči -.-. U PL je još bolje kad se sjetiš na koji način smo dobili Brajton, a i protiv Vest Broma je bilo mučenje



                  Last edited by BorisUnited99; 30-11-20, 20:37.

                  Comment




                  • Eto i ekipe za veceras. Ocekujem atraktivnu utakmicu, svidja mi se ova postavka sto Ole forsira u zadnje vrijeme. Zadovoljan bi bio i remijem ovdje, a ako se ne varam sa remijem bi obezbjedili i zvanicno nokaut fazu.

                    GGMU!

                    Comment


                    • Na 1-1 zicer Marsijala koji ga ne koristi i na kraju 1-3 poraz. Nisu smjeli taj treći gol primiti, njime je PSŽ obezbijedio prvu poziciju praktično. Daleko smo od prolaza i treba ostati neporažen u Lajpcigu. Od završenog posla, možda na kraju i liga Evrope. Svakako bićemo maksimalno drugi što znači teži protivnik ako se prođe u nokaut fazu.

                      Comment


                      • Fred je mnogo dobar igrac. Vise ne mogu ni da pricam da igra dobro, jednostavno je dobar igrac. Ali mnogo je napravio haos, uneo je nervozu veoma rano.
                        Nmg mnogo ni da krivim Ole-a sto ga nije izvadio. Nama Fred trenutno drzi sredinu. I uz Rashforda, trenutno je najbolji igrac u timu. On, Rashford, Bruno i Lindelof.

                        Martiala obozavam, ali pocinje bas da me frustira ta njegova sposobnost da se deprimira. A posebno nacin na koji sutira loptu. Nek se vrati u 90ete da sutira onu FIFA loptu samo sa unutrasnjim felsom, da mu telo skroz padne nazad.
                        Nema to vise. Fudbal se ubrzao, lopte su brze, nema vise toga.

                        Bisaka takodje odlican.

                        Ne mogu to da objasnim, ali nisam mnogo nezadovoljan, imam osecaj da je jednostavno bilo zacrtano da ovo izgubimo, i da moramo da se borimo i u poslednjem kolu.

                        Postoje obrisi neke igre, vidi se nesto. I fizicki su sve blji i bolji

                        Comment


                        • Napadac svjetske klase



                          Precjenjeni bolikurac koji nikad nece biti wc igrac

                          sigpic

                          Comment


                          • Spali smo na prosečan nivo kad tekmu koju igramo sjajno, gde držimo konce igre u svojim nogama na kraju zakuvamo i lagano izgubimo.
                            Ne znači mi ništa što smo u većem delu demonstrirali silu kad nismo znali doći do finalnog proizvoda a to je trijumf koji ima težinu prolaska sa pol pozicije u sledeću rundu.
                            Sad nam preostaje krljanje u Lajpcigu gde nam niko ne garantuje da ostajemo neporaženi.
                            Sad se tek vidi šta napravi neplanski i glup poraz u Istanbulu.
                            Od pojedinaca izdvojio bi Kavanija. Urus je po ko zna koji put potvrdio da je klasni centarfor sa prefinjenim njuhom za gol. Svaki njegov potez, pokušaj, asistencija je vrhunska te smo sa njim dobili veliku udarnu iglu za nastavak sezone.
                            Sve što je Kavani ne važi sa Marsijala i Rašforda. Frustrira njihova nonšalancija i zajebancija u odsudnim trenucima. Posebno Entonijeva čija su dva neshvatljiva promašaja dovela United u poziciju da se u Lajpcigu rešava prolaz.

                            Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

                            Comment


                            • ja uglavnom samo citam,retko kada pisem ali ovo sinoc je bilo toliko glupo da nemam reci.Jos na sredini prvog poluvremena se vidi da crveni karton visi u vazduhu i umesto da ga gospodin zameni on ga i dalje drzi u igri.Mislim da je vreme da neko objasni nasem menadzeru da moze da koristi izmene i pre 80-og minuta.Mislim da je pravo vreme za rastanak jer covek nema taktiku,nema autoritet,nema znanje.Dace bog da odemo u ligu evrope pa da se napokom vidi da ovo nema buducnost ali kakve smo mi srece prolazimo dalje i maskiramo sve sto nije dobro u klubu.Imamo odlicne igrace ali trecina njih lezerno igra,kao da su na treningu.Sva sreca pa imamo dve planine kao stopere i par instagram igraca...Da nije njih mi bi bili u samom dnu evropskog fudbala.......Cek pa zar vec nismo?Promasio si prazan okvir gola,odlicno.Ti si decko placen da postizes golove sto znaci da nisi zaradio platu,aj sad lepo 10% od plate za svaki promaseni zicer i dve utakmice na tribinama pa kad umesto 200k nedeljno uzmes 15-20k onda ces malo bolje da se ophodis prema dresu.Takve treba samo po dzepu bez izuzetaka od trenera do zadnjeg igraca.Ovo je vec sprdnja sta kreteni rade od kluba.Smoling izmislio fudbal za ova dva pozera koji mi nazivamo stoperima.O'shea je Vidic za njih. Od mene toliko
                              sigpic

                              Comment


                              • Piši češće, Psycho

                                Kako je počela sezona očekivao sam otkaz Oleu u novembru najkasnije, ipak protiv Evertona kad je bilo ključno smo dobili, pa i protiv Sautemptona da je ostalo 2-0 za njih porastao bi pritisak. PSŽ je finalista lige šampiona i protiv njih smo ostvarili pobjedu i poraz, s tim da je preksinoć mogla lako biti i pobjeda, ukopao nas crveni Fredu. I to je ok. Ako nas išta izbaci to je poraz u Turskoj, izgubili smo od ekipe koja će izvjesno završiti takmičenje sa 5 poraza i tom jednom pobjedom.

                                Comment

                                Working...
                                X