Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
https://www.skysports.com/football/n...l-out-for-poch
Evo sta misli legenda kluba, u vecinu se slazem. Razmislio bih samo dali bi pustio Solskera ako uhvati TOP4, odnosno ne bih razmislio nego bi mu dao ugovor.
Comment
-
Originally posted by Miki28 View Post
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Najgora situacija bi bila da Ole u ovih par mjeseci ne pokaže da je spreman a Poketino odluči da ostane u Totenhemu. Našli bismo i tada nekoga ali pitanje je koga.Last edited by BorisUnited99; 20-01-19, 21:25.
Comment
-
Ja lično ne verujem da će Poks napustiti Ostrvo. Čak sam uveren kako ostaje raditi započeto u Londonu. Kod njega odlazak može izazvati jedino neambicija Levija za težnju ka nečem više.
Nije jedina alternativa za klupu Reala. Pored njega sve se češće spominje i Max Alegri a mnogi u upravi svoj glas daju Joakimu Levu. Ne treba nikada otpisati ni Murinjov povratak u Madrid.
Ja bi lično voleo, ako bi morao birati, Ole da bude pre Poketina. Jednostavno poznaje u dušu prilike u klubu još je i vojnik Uniteda.
Comment
-
Ma kakav Cholo... Kontam da su se navijaci Junajteda uzeleli atraktivnog fudbala i da bi ga retki voleli videti na klupi.
Mislim da bi Poketinu prijala promena sredine i da bi sa vecim budzetom bio motivisaniji, bas se izgleda smorio u Totnamu.
Comment
-
Uzecemo Poketina jer smo postali takav klub, luzerska uprava, luzerski trener da se ne buni i radi sto mu se kaze. Zidan i Colo su mudonje, daleko ozbiljnjiji ljudi koji nece da trose vrijeme sa raspalim Vudvordom. Valjda Ole nesto uradi do kraja sezone, jer onda ulazimo u mediocre eru.sigpic
Comment
-
Originally posted by limun View PostMa kakav Cholo... Kontam da su se navijaci Junajteda uzeleli atraktivnog fudbala i da bi ga retki voleli videti na klupi.
Mislim da bi Poketinu prijala promena sredine i da bi sa vecim budzetom bio motivisaniji, bas se izgleda smorio u Totnamu.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment