The charismatic one
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Ser Gagi View PostJeste uradio naravno, dobio 4-0 ako se secam. Ali ti golovi su bili genijalnost Runija i Mate.
Ovo danas nakon 3 godina je nestvarno da ovako odigramo za 3-4 dana treninga. Ovoliko se lopta nije brzo kotrljaja kod nas davno...
Comment
-
Svaka čast Ole, prva utakmica pa već 5 golova, trek treći put od Fergija, fenomenalno
Ali polako ljudi, ekipe prvu utakmicu posle otkaza nekom treneru odigraju iznad očekivanja, kao da smo mi izuzetak. Vidićemo gdje smo kad stigne mart, do tad će 'honeymoon' period da prođe. Plus igrali smo protiv Kardifa, nema gore ekipe, pa i Fulama smo 4-1 dobili prije 2 sedmice. Labilni će se sad gurati više od svih da nešto dokaže, kad prođe period dokazivanja vratiće se dobri stari Labilni.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostKakvi bre quality, pa ovi igraci pojma nemaju
Gledam Matica, drugi igrac. Brutalan je bio.
Rasford i Marsijal kako su kombinovali, nema veze jel se pogrijesi ali se proba nesto riskantno. Jos se na to i Lingard nadoveze. Prelijepo.
Kako je Lindelof iznio one lopte, steta sto Rasford nije ono dao.
Alexis bi bio ubitacan kao napadac u ovon formaciji
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаLast edited by Miki28; 22-12-18, 21:10.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostKakvi bre quality, pa ovi igraci pojma nemaju
Comment
-
Pa niko mu nije rekao da osvoji titulu, ja sam presezone rekao da nemam nikakva ocekivanja za titulu, ali da TOP4 ne sme da se dovede u pitanju, i da se igra pristojan fudbal. On nam je TOP4 sjebao, a za ovo drugo cu samo da se nasmejem
Comment
-
Sjajno prica Ole, nadam se samo da je dobar motivator, jer pricom podsjeca na Rodzersa, on je isto na pricu najjaci i izgleda ti kao da ima fudbal u malom prstu, ali bas ima problem da motivise fudbalere. I za razliku od rodzersa ne izgleda kao toliki knjiski moljac, ide na srce. Oleu motivacija igraca ne bi trebalo da predstavlja problem, ali ima Filana pored sebe i to je bas velika prednost u Mancesteru. Filan je za sebe onomad rekao da je on glavni bio poslednjih SAFovih godina, ne vjerujem da je tako ,cak sam siguran da nije ali nije smio da ode posle SAFa, jos je stari jasno rekao Mojziju da ostavi njegov strucni stab. I po meni je Rene bio vazniji od njega kod starog, dakle vratiti i Renea, sto se tice da bude stalni menadzer ja bih sad potpisao, da se skine pritisak vise sa velikih imena, da se spuste ocekivanja, da se pusti da radi, ali se bojim da ce ga usrati, a to nikako ne zelim.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSjajno prica Ole, nadam se samo da je dobar motivator, jer pricom podsjeca na Rodzersa, on je isto na pricu najjaci i izgleda ti kao da ima fudbal u malom prstu, ali bas ima problem da motivise fudbalere. I za razliku od rodzersa ne izgleda kao toliki knjiski moljac, ide na srce. Oleu motivacija igraca ne bi trebalo da predstavlja problem, ali ima Filana pored sebe i to je bas velika prednost u Mancesteru. Filan je za sebe onomad rekao da je on glavni bio poslednjih SAFovih godina, ne vjerujem da je tako ,cak sam siguran da nije ali nije smio da ode posle SAFa, jos je stari jasno rekao Mojziju da ostavi njegov strucni stab.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostPa niko mu nije rekao da osvoji titulu, ja sam presezone rekao da nemam nikakva ocekivanja za titulu, ali da TOP4 ne sme da se dovede u pitanju, i da se igra pristojan fudbal. On nam je TOP4 sjebao, a za ovo drugo cu samo da se nasmejem
Comment
Comment