Ovo je bilo dobro poluvrijeme, konačno se mogla gledati utakmica Uniteda.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ostaće najveća zaostavština Žozea na terenu to što je od Marsijala napravio čoveka. Otkad ga je vratio u prvu u oktobru, prestao je da kampuje kod aut linije i poceo mnogo više da učestvuje u igri. Postao timski igrač.
Sad pršti u ovako ofanzivnom sistemu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Ole od prvog dana tera Vudvarda da se zapita
Bravo Ole, bravo momci!Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Zajebao je Mojes opasno onomad sto nije zadrzao Filana i Renea, oni nisu smjeli da napustaju klub niposto, cijela ta transformacija bi mnogo bolje i lakse prosla da su ostali. Nadam se da ce i Ole vratiti Renea ako je ovaj zainteresovan, ucili su od SAFa, Filan je vodio treninge uglavnom sam poslednjih par SAFovih godina.sigpic
Comment
-
Naravno da jesmo. O Boze, sta je Mojes napravio Leverkuzenu, Van Gal na poceku igrao zastrasujuc fudbal, prosle sezone samo utakmica sa Votfordom kad smo leceli po terenu, dolazak Murinja i po 40 suteva sa Zlatanom, uvijek jedna te ista prica, cak i kad je Gigs vodio one tri utakmice, na prvoj je izgledalo kao svemirski fudbal u odnosu na Mojesa. Nikad necete nauciti, nikad.sigpic
Comment
-
Kao nekada, drugi tim, drugi igraci, kakav oporavak, konacno volja za utakmicom, konacno Junajted.
Cestitke igracima i Oleu na prvoj pobjedi.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
Comment