Originally posted by mikisavic89
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Da ne ureknem ali koliko sam upratio Lindelof dosta dobar na SP, stvarno bih volio da konačno počne da igra i kod nas redovno. On, Baji i Smoling su 3 kvalitetna štopera koja imamo, mora se to napraviti da funkcioniše.
Grant je došao da uzme pare i ladi jaja, biti drugi/treći golman u klubu je idealan posao realno posebno u Junajtedu
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostRetko koja ekipa ima drugog golmana kao kvalitetnu zamenu, šta će nama dve opcije? Šta će nam 3 jako dobra golmana, koja to ekipa ima? Treći golman može da bude neki klinac, svakako neće odigrati nijednu utakmicu.
Comment
-
Lindelof mi tu prednjaci. Bas je brutalan bio do sada i raste da skoci kao opcija startera na pocetku sezone pa kako bude posle,bude. Ocigledno mu treba dati prostora i motivisati ga kako bi bio uspesniji. Videcemo,nekako jedva cekam da pocnu pripreme i da krenu one turneje.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Onaj Pedula i nije neki izbor ali Mandzuka bi bio savrsen za Murinja
Not only the lap of attackers with Cavani at the top of the list, but after the World Cup Juve could meet Mario Mandzukic to take stock of the situation. If the Croat asked to leave, Juventus would not keep him despite being aware of Mario's technical-tactical importance. At that point, eye on possible crossings with Manchester United. Mourihno appreciates not just Mandzukic, Juve has asked Darmian to be patient. And if the fullback was still free on the market, an exchange could take place between the bianconeri and the United. For the midfield we confirm the difficulty of finding the quadrature with Lazio for Milinkovic-Savic: the name to follow - one year after the expiry with the PSG - is that of Rabiot
http://thepeoplesperson.com/2018/07/...sandro-199718/sigpic
Comment
-
Ako je istina ovo oko Ronalda i Juvea onda ce prodati Sandra nama. Trebace im para za CR7.
Nego, ako ode Ronaldo onda nema trika da se dovede Bejl, Mbappe ili ko vec tako da onda Willian ostaje kao realna meta. Opet pitanje je dal dolazi Sarri i dal ima u planu Brazilca.
Cudi me da mi ne idemo po Ronalda iako mislim da je ovo opet njegov nacin da mu se plata poveca
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment