Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ubijeđeni da nije penal, a iznad mu stoje komentari, između ostalog i moj, da nekad jeste, a nekad nije, ovisno o procjeni sudije. Uostalom, upusti se u istraživanje, iznesi pravila, pokaži slične situacije i dokaži da je ovo uvijek penal.

    Comment


    • Originally posted by mark it zer0
      Bio sam u pravu da ce mi biti zanimljivo objasnjenje. Kratak hihgligh "moze da se svira a i ne mora"....dva reda nize "placete za izmisljenim penalima".

      Samo da kazem da me zabole sto Junajtedu nekad ne sviraju nesto, sto Liverpoolovi simpatizeri kukaju na sve, sto su simpatizeri Junajteda sve gospoda i sve ostalo sto ste pisali. Ja sam samo hteo jedan konkretan odgovor. Jedna zanimljivost, svi ste tako ubedjeni da nije penal i da simpatizeri sa druge strane placu bzvz a svima je objasnjenje "u moru novih pravila bla bla", kako ste onda vi ubedjeni da nije penal, u moru tih novih pravila?

      Slazem sa sa time sto ste pisali da Liverpool nije zasluzio bod, jer je stvarno bio bezopasan, ali nisam vas to pitao, nije ni bilo potrebe da pisete toliko.
      Markane ..ti si napisao da je svaki kontakt ruke i lopte u 16m penal,ja te pitam gde postoji to pravilo konkretno ili je to neko tvoje pravilo,ukoliko ne postoji ..znaci da i svaki kontakt ruke i lopte u 16m nije penal,a klasican primer kad nije je ono juce,jer je ruka u spustenom u normalnom/prirodnom polozaju i napucana,nit je digao u vis nit je krenu ka lopti...

      Ja ti ovo pisem kao neko ko u MU voli Murinja i recimo 2 ipo igraca,realno i objektivno kao i uvek
      Last edited by 61563; 11-03-18, 14:11.

      Comment


      • U sportu je uvek bilo i uvek ce biti nepravde ali konkretno ova utakmica svakako ne ulazi u tu grupu.

        @mark Razmisli da pises mejl UEFA-i da ti oni objasne.

        EDIT:
        Fiksni ko je taj ipo?
        Last edited by srdjan_sl; 11-03-18, 14:12.
        sigpic

        Comment


        • Originally posted by 61563 View Post
          Markane ..ti si napisao da je svaki kontakt ruke i lopte u 16m penal,ja te pitam gde postoji to pravilo konkretno ili je to neko tvoje pravilo,ukoliko ne postoji ..znaci da i svaki kontakt ruke i lopte u 16m nije penal,a klasican primer kad nije je ono juce,jer je ruka u spustenom u normalnom/prirodnom polozaju i napucana,nit je digao u vis nit je krenu ka lopti...

          Ja ti ovo pisem kao neko ko u MU voli Murinja i recimo 2 ipo igraca,realno i objektivno kao i uvek
          Po tebi nije bio penal?
          ¡Si Señor!

          Comment


          • Originally posted by mark it zer0
            Ja nisam rekao da je nepravda. Samo sam rekao da je trebao da sudi penal a nije sudio. Da li bi to donelo LIveproolu nesto juce u utakmici - ne znam, ali svakako da nismo zasluzili. Ali to opet nema veze sa tim da li je penal ili nije. Jel tesko skapirati?
            Koliko vidim vi simpatizeri Liverpula ne mozete da se pomirite sa cinjenicom da je lopta pogodila Valensiju u ruku a da nije penal nego po vama mora da bude penal. Zasto mora? Penal nije postojao ali da je sudija svirao samo bi imao osnovu za opravdanje. Tu ruku je sudija video a to sto nije bio penal lepo pisi njemu na mail da ti objasni. Verovatno mrzi Liverpul iz dna duse...
            Last edited by mikisavic89; 11-03-18, 14:21.

            Comment


            • Ko je rekao da mora biti penal, pa moj problem i jeste što ne mora da bude pa čak ni onda kada to skoro sigurno i jeste....
              Jeste i mora nije isto.
              ¡Si Señor!

              Comment


              • Originally posted by somborac View Post
                Po tebi nije bio penal?
                Kazem ako postoji negde pravilo,striktno da je svako igranje rukom u 16m penal onda jeste,ako ne postoji nije,napisao sam razloge...a ako pravilo ne postoji,nego je na sudiji da proceni,u kakvom je polozaju ruka i dal je igrac mogao da je skloni,onda je ono cist primer juce kad Valensija nije mogao nista ,a ruka mu je bila u spustena u prirodnom polozaju bez ikakve namera da ide ka lopti...uostalom ,ako nema striktnog pravila,znaci da se nekad i ne svira,eto vi navijaci LFC,napiste onda kad je to,u kom polozaju i mestu ruka treba da stoji,a da je lopta udari i da se penal ne svira

                Po meni jedini penal koji je po meni,juce bio je onaj iz prvog poluvremena, mislim da je Salah bio u akciji ako se secam
                Last edited by 61563; 11-03-18, 14:26.

                Comment


                • @mark neka snaci ces se ti i bez mene, google je cudo sto bi neki rekli. Mada mozda je i bolje da ne gledas sobzirom da te ova ruka toliko pogodila, bojim se da ce ti biti lose kad vidis sta se sve ne svira.
                  sigpic

                  Comment


                  • Originally posted by 61563 View Post
                    Kazem ako postoji negde pravilo,striktno da je svako igranje rukomu 16m penal onda jeste,ako ne postoji nije,napisao sam razloge...a ako pravilo ne postoji,nego je na sudiji da proceni,u kakvom je polozaju ruka i dal je igrac mogao da je skloni,onda je on cist primer juce kad Valensija nije mogao nista ,a ruka mu je bila u spustena u prirodnom polozaju bez ikakve namera da ide ka lopti...uostalom ,ako nema striktnog pravila,znaci da senekad i ne svira,eto vi navijaci LFC,napiste onda kad je to,u kom polozaju i mestu ruka treba da stoji,a da je lopta udari i da penal ne svira

                    Po meni jedini penal koji je po meni,juce bio je onaj i prvog poluvremena mislimda je Salah bio u akciji ako se secam
                    I Klop je to sa Salahom naveo kao čist penal, dok je to meni opet više taj famozni 50/50, a za ruku sam ovde već objasnio zašto je penal, nije bilo iz blizine napucana (znaći bilo je vremena da se skloi), a šaka baš i nije bila uz telo.....
                    Ovakvu situaciju ako je sudija stvarno neutralan i nepristrasan (pod uslovom da je i stručan ) svira kao penal u 90% slučajeva......, i sad stvarno dosta
                    Last edited by somborac; 11-03-18, 14:32.
                    ¡Si Señor!

                    Comment


                    • Originally posted by somborac View Post
                      Prosećnom navijaču MUN-a je slađa ukradena pobeda protiv Liverpula nego čista
                      Krajnje neukusni komentar u najmanju ruku...

                      Ja kada bi otišao na Liverpulov tred bio bih kamenovan.

                      Utakmica je bila fer.
                      Igrači i menadžeri su se na kraju pozdravili.
                      Na post match su govorili sa najvećim respektom o rivalu.


                      Evo zanimljivog linka post match analiza.


                      Comment


                      • Jel navijači Liverpoola stvarno veruju da je svako igranje rukom u 16 penal ili se sprdaju? Jel znate razliku između namernog igranja rukom i nenamernog?

                        A one druge "penale" što traže to je tek smehoteka.

                        Comment


                        • Ovo sve me podsjeća na onaj divni period pod SAF-om kad su pristrasne sudije i FA uvijek bili na strani Uniteda i glavni razlog svih pobjeda i uspjeha.

                          Comment


                          • E sada možda nije loša prilika da mi se objasni to namerno i nenamerno igranje rukom u 16. Od kada to pravilo postoji, tj. kada je uvedeno tačno?

                            Ranije se brate mili znalo.. ruka nije uz telo, neprirodan položaj, ala Vidić onomad protiv Nemačke na SP '10 i sl... bela tačka i ćao.

                            Sada odjednom od naših komentatora, pre svega, stalno čujem nije igrao namerno... pa ok nije branio kao onomad što je Suarez sa linije, ali gde to piše i koje je tačno objašnjenje, mnogo me kopka odavno ili u moru ovih naših kvazi stručnjaka neko puturio jednom hrabro, pa se taj pelcer primio... ili ipak....? Hvala.
                            sigpic

                            Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                            Comment


                            • Originally posted by Cylokin View Post
                              Jel navijači Liverpoola stvarno veruju da je svako igranje rukom u 16 penal ili se sprdaju? Jel znate razliku između namernog igranja rukom i nenamernog?

                              A one druge "penale" što traže to je tek smehoteka.
                              Veruju oni u jos cudnije stvari tako da to nista nije cudno. Njima je Murinjo bio kriv jer ih nije pustio da uzmu titulu na miru pa evo sad bacaju hejt. Meni nije uopste nesto drago zbog derbija jer nema neki preveliki rezultatski znacaj ali to sto im se Murinjo popisao na njihov velicanstveni i leprsavi napadacki fudbal mi je izuzetno drago. Na dva meca ove sezone sansu im nije dao. Jos vise zbog komentara tokom prosle nedelje gde raspali Lovren komentarise nasu 'autobus' igru a onaj kompleksas objasnjava kako se Junajted pomirio sa takvom igrom i kako je njihov fudbal velicanstven. Oni ce uvek traziti opravdanja, takvi su. I da, mi se ovde svi plasimo kombinacije sa Klopom.

                              Comment


                              • Po meni penal cist kao suza, al nekako mi neumesno da se zale na taj penal jer trio fantastiko nije stvorio ni jednu jedinu sansu tokom utakmice, jos je na poluvremenu moglo biti i 3:0.
                                Originally posted by Dekinjo
                                Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                                Originally posted by La Jugoslavia
                                Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

                                Comment

                                Working...
                                X