Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
MESSI 10
-
Originally posted by miha92 View PostSad ce Unitedovci da me ispljuju ali ja nikako ne bih stavljao u istu recenicu Ibru i Aleksisa..reci da je on klasa kao Ibra je, bar po meni, smesno..Aleksis ima 29 godina i u preko 450 tekmi je dao tek malo vise od 160 i ima 80 i kusur asist. To je za klasu kakvom ga vi predstavljate malo, jeste da doprinosi, da grize ali nije tako ucinkovit da ga dizete u nebesa.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Ne porede se Sancez i Ibra jer je to nemoguce, ipak je Ibra makar jedan a mislim i vise stepenika iznad na nivou karijere.
Velika steta sto je dosao kasno u Utd ali opet i takav je ostavio traga.
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostZa svađu je potrebno dvoje, od vajkada bilo, tako da obojica treba loptu spustiti ne bi li se nesporazum i bespotrebna tenzija neutralisala.
Meni samo bode oči kako baš sada Pogba da iznosi frustracije. Da nema malko veze sa Sančezom i time što želi podebljanje ugovora.
Ko je taj Pol Pogba i šta je osvojio i postigao u svetu fudbala da može toliko da digne nosić? Možda za jedno 7-8 godina, ako ispuni svoj potencijal.
Zamišljam ovu situaciju kod Fergija i već ga vidim kako onako crven gađa Pogbu nekim odevnim predmetom.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostAjde da si rekao Kerik ali čuj Milner [emoji39]
Comment
-
Originally posted by Erik View Post
Samo se dvoumim koja li je greska bila veca - kupovina Pogbe ili angazovanje Murinja? I dalje blago naginjem ka drugom ali tezak egal ustvari.
Jeste Pogba bio katastrofa mesecima, ali kao sto rekoh, jednostavno Murinjo vozi Ferarija kao Golfa.
Ovo ne vazi samo za Pogbu.Last edited by MarkoNFL; 15-02-18, 16:29.
Comment
-
Ja mislim ipak da ce klub Murinja pre oterati nego Pogbu.
Nego me samo zanima da li Mo ovo namerno radi, sinoc PSZ izgubi, odmah ide Dankanova vest protiv Pogbe. Covek je potpisao novi ugovor, mora da napravi haos u klubu, da dobije lepu otpremnicu i da ode kod Arapa. Plasim se da je to posredi.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Erik View PostJa mislim ipak da ce klub Murinja pre oterati nego Pogbu.
Nego me samo zanima da li Mo ovo namerno radi, sinoc PSZ izgubi, odmah ide Dankanova vest protiv Pogbe. Covek je potpisao novi ugovor, mora da napravi haos u klubu, da dobije lepu otpremnicu i da ode kod Arapa. Plasim se da je to posredi.
Comment
-
Već kolaju priče i izlaze medijske spekulacije kako je navodno Pogba negde izjavio da se kaje zbog prelaska iz Juvea u United.
Biće medijskog "podmetanja nogu" i svakojakih natpisa i insinuacija i trebaće ostati normalan u celokupnom cirkusu koje će nam servirati pre svega, senzacionalistički nastrojeni ostrvski mediji.
Pogbi na ruku ne ide to što je stranac i plaćen basnoslovno. Nadam se samo da će nagađanja vrlo brzo dobiti epilog i da je sve mnogo banalnije nego što u ovom trenutku ispada
Comment
-
Originally posted by miha92 View PostSad ce Unitedovci da me ispljuju ali ja nikako ne bih stavljao u istu recenicu Ibru i Aleksisa..reci da je on klasa kao Ibra je, bar po meni, smesno..Aleksis ima 29 godina i u preko 450 tekmi je dao tek malo vise od 160 i ima 80 i kusur asist. To je za klasu kakvom ga vi predstavljate malo, jeste da doprinosi, da grize ali nije tako ucinkovit da ga dizete u nebesa.
Ali je cinjenica da je Aleksis ako Zlatan nije na proslosezonskom nivou broj jedan u ovom timu, taj stav, koliko grize, koliko zna, to se sve vidi na terenu. I covjek jeste klasa, ucinkovitost se cesto ne gleda kroz asistencije i golove, da se gleda Fabregas bi bio bolji od Inijeste i Cavija, Cavija pogotovo. Ili od Modrica pak, a ne moze da im cisticipelekopacke realno
Ovo oko Pogbe i Sanceza, nema kapi logike da zbog njega zeli da napusti, to su sigurno medijske patke, jer drugari, Zlatan je prosle godine bio alfa, imao vecu platu, bio glavni i na terenu i van njega pa Pogba nije pravio nikakav problem. Aleksis mu nije konkurencija van terena, a na terenu svakako jeste, ali ako Pol zeli da postane bolji igrac onda je i za njega dovodjenje Sanceza samo dobra stvar. Ipak taj Sancez propisa krv tokom 90 minuta, e to od njega svi moraju da nauce.
Isto tako sad mi nema logike da Murinjo zeli da ode. Ako postoji problem s Pogbom postoji zbog Pogbe. Jer ga je Zoze itekako isfalio posle Totenhema i Hadersfilda, da svi znaju kakav je to talenat i igrac. Sto on kao sto znamo prilicno rijetko radi.sigpic
Comment
Comment