Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ne verujem da promil šanse ima oko odlaska Pogbe sa OT.

    Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

    Comment


    • Izgleda da su pisanja o sukobu Murinja i Pogbe uzele veliki danak u svetskoj sportskoj štampi pa se već počelo figurirati kakav će kraj na kraju ispasti. Ko će snositi veće kosekvence?
      Vidi se da je Pol neprepoznatljiv, preterano nervozan. Dotiču ga konstantne kritike uvek kritički nastrojenih britanskih predstavnika "sedme sile".
      Jasan je uzročnik neslaganja sa šefom. Problem je uloga u timu. Pogbine kriminalne partije imaju veze s time što ga Murinjo vidi u tandemu sa Matićem kao dva zadnja vezna i time sputava i smanjuje Polovu produktivnost i slobodu u kreiranju ofanzivnih akcija tima.
      SAD treba naći kompromis i pokušati smiriti strasti jer dalje širenje nezadovoljstva kod obojice može dovesti do kulminacije atomske bombe. A svima u Unitedu nije cilj da svlačionica ispašta.
      Videćemo kako će se stvari odvijati i dal će stvari leći u normalu bez velikih posledica. Ne verujem da će Murinjo odustati od svoje taktičke filozofije, menjaće formacije a kakva će Pogbina uloga u svemu biti ostaje da sačekamo prvi naredni meč i Hadersfild.

      Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

      Comment


      • Interesantno je da je to sa Pogbom pocelo dolaskom Aleksisa, koji ga je pretekao sa platom. Odma je agent zatrazio povećanje plate a njegove igre su postale neprepoznatljive i sad i ovaj sukob sa Mou. A sa njim ko se sukobi tesko da se moze dobro zavrsiti. Mou nije takav trener da ce preterano slusati igrace nego radi sve na svoju ruku, plus ima prednost od uprave jer su mu produzili ugovor. Meni je Pogba uvek bio tip igraca za Real, mozda i padne neka trampa na leto ko zna.

        Comment


        • Nema nikakvog razmisljanja, ja Desama ne cijenim kao trenera ali covjek je ovdje objasnio

          Shades of same problems Deschamps had: "I’m not going to build the team around Paul.... he needs to adapt."
          On ima iste probleme kao Murinjo, a ni on ni Murinjo nemaju Pirla i Vidala pa da Pogba moze da zanemaruje defanzivne zadatke. Ili ce igrati kako trener zeli i kaze ili ce otici, doduse za nekih 200 miliona ali ne moze igrac da sastavlja ekipu da bi izvukla najbolje iz njega. Igrac treba da pomogne ekipi i da on izvlaci najbolje iz nje, radeci na terenu ono sto najbolje zna i najvaznije od svega radeci svi na terenu kao jedan. Svi imaju svoje poslove koje moraju da obavljaju, koje trenutno dvojica vezista opasno zanemaruju. Pogba je strasan igrac i ima odlicnu sezonu, masu problema sa povredama ali poslednje tri utakmice je ispod svakog nivoa. Matic je crkao, ostao je bez benzima ima i dva mjeseca, treba preci na tri, ne da bi se udovoljilo Pogbi, vec da bi izvuklo ono najbolje iz ekipe. Medjutim i kad se predje na tri Pogba i dalje ima defanizvne obaveze, ima ih i ako je krilo, ima ih i ako je desetka. Toliko je jednostavno.
          sigpic

          Comment


          • Inace od Reala nema nista, prvo ne mogu da ga plate, drugo i da mogu sta ce njima vezista? Ne postoji vezista na planeti Zemlji koji njima treba, koji bi usao u prvi tim u ovom trenutku. Modric i Kros su svijet za sebe, Kante bi jedini mogao da zamijeni Kazemira. Real ima mnogo vecih problema sa odbranom, pa i napadom nego sa veznim redom. On je najbolji na svijetu i dok god godine ne uticu na Modrica, a kao sto vidimo ne uticu uopste za sad, tu nece biti problema. Pogbu ja svakako vidim u Realu jednog dana, ali taj dan ce biti za tri godine otprilike

            E sad PSZ moze da ga plati i PSZu realno treba. No svi kao da zaboravljaju da je on mogao da bude u Realu vec, odbio je to da bi se vratio u Mancester. Tako da nece taj nidje, ali definitivno ovako da igra ne moze kao poslednjih 20 do mjesec dana. Tako se gube utakmice, a mi smo izgubili u dvije nedelje maltene koliko tokom cijele polusezone. Jer tesko gubimo, a dva poraza u tako kratkom vremenskom roku sigurno nisu dobra stvar.
            sigpic

            Comment


            • Ma pričati kako će Pogba napustiti United mi deluju smešne. Rešiće se trenutni nesporazum, moraće Pogba da prihvati da je trenerska poslednja a i Žoze da zbaci tvrdoglavost i pronađe mu odgovarajuću poziciju.
              Možda sukob i nije tolikih razmera kako hoće britanska žuta štampa da predstavi.
              Suludo bi bilo opet Pola prodavati. Pa što ste onda davali milione i borili se za njegovu naklonost.

              Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

              Comment


              • Sto je najjace, ovdje su obje strane krive.
                Zoze sa njegovom formacijom i pogresnim koriscenjem igraca i Pogba koji ne ispunjava takticke zamisli koje mu je trener namijenio, to je nedopustivo iako ti se ne svidja...

                Resenje je jasno, na dobrobit kluba 4-3-3 i zavrsena prica...


                Pogba jeste jedan od najvaznijih igraca Utd ali nije fan favorite kod mase ljudi koje znam a navijaju za Utd. To su ili DDG, Kerik, Matic, Marsijal, Rasford i sad najnoviji Sancez koji svojim pristupom odusevljava, rijetko ko je Pogbu pomenuo


                Sent from my iPhone using Tapatalk
                Hated, adored never ignored

                MUFC

                Comment


                • Pogba treba da cuti i slusa svog trenera.
                  Originally posted by Dekinjo
                  Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                  Originally posted by La Jugoslavia
                  Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

                  Comment


                  • Za svađu je potrebno dvoje, od vajkada bilo, tako da obojica treba loptu spustiti ne bi li se nesporazum i bespotrebna tenzija neutralisala.
                    Meni samo bode oči kako baš sada Pogba da iznosi frustracije. Da nema malko veze sa Sančezom i time što želi podebljanje ugovora.

                    Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

                    Comment


                    • Sancez je sigurno najbolji igrac ovog tima, isto kao sto je to bio Zlatan prosle sezone. Jednostavno to su igraci najvece klase, koji mijenjaju tok utakmice jednim potezom. Sjetite se prosle godine koliko se Zlatan drao na Runija i ostale ofanzivce oko sebe da pritiskaju poslednju liniju protivnika, da izadju na njih, i to niko nije radio. Danas to Sancez radi, bukvalno im vristi da pritiskaju poslednju liniju, a tek je tu cetiri utakmice, i pored toga stigne da se vrati u odbranu uvijek. Sem Rasforda to vise niko ne radi od ofanzivaca. Ja sam prvi za to da Martijal igra lijevo, ali Martijal je protiv Totenhema igrao bolje desno nego lijevo, kad je bio desno protiv Njukasla imao je stopostotnu, kad je presao lijevo vidio se nije. Tako da Zoze za sad daje itekako sansu svim ofanzivcima i imaju slobodu da mijenjaju strane, sto je odlicno. Ali znamo kako Martijal lagano padne i koliko zna da bude malodusan. Ako je dolazak konkurenta to prouzrokovao onda jbg, tako se ne postaje igrac. Konkurencija je uvijek dobra i uvijek treba da te gura naprijed, ne da te spusta. On je u Monaku gazio kao desno krilo prvo. Sve je na kraju krajeva u glavi.
                      sigpic

                      Comment


                      • Ja bih da malo gledam Ibru i Sanceza. I ovo bih bas voleo da vidim:

                        Mata-Lingard-Aleksis
                        -------Zlatko
                        Last edited by bici; 15-02-18, 14:48.
                        Originally posted by Dekinjo
                        Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                        Originally posted by La Jugoslavia
                        Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

                        Comment


                        • Evo i jedne lepe vesti sa OT. Erik Baiji se oporavio i sutra će biti na Murinjovom treningu.

                          Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

                          Comment


                          • Odlicno, sad da ostane zdrav a ona 2 da odu u proslost...




                            Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Hated, adored never ignored

                            MUFC

                            Comment


                            • Murinjo ne moze da bude kriv uopste, jedini problem ovde je sto Pogba ima glavu klinca od 15godina.
                              Igraci su tu da bi pedstavljali tim, a tek posle toga i sebe, znaci prvo tim. Da bi mogli da igraju u timu moraju da ispunjavaju zahteve koje im trener daje, cak iako to nije najbolje za njih moraju se zrtvovati za tim. Evo ti Milner kao primer, coveku da kazes idi brani, on ce da ode i da brani zucnuti nece.
                              Ali Mou ce morati da pazi kako i sta radi sa klincem, klinac ne razmislja racionalno.
                              IMG-20190614-192941
                              "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                              Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

                              Comment


                              • Ajde da si rekao Kerik ali čuj Milner [emoji39]

                                Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

                                Comment

                                Working...
                                X