Probably Mkhitaryan's greatest assist for us.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by limun View PostNapokon kraj tv novele.
Triput veci hajp nego za Van Dajka.
Naucio i pesmu da svira, znaci vec se isplatio transfer.
Da li ce Rashford ici negde na pozajmicu ili ce se zadovoljavati mrvicama?Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
-
Originally posted by limun View PostKako nema? Pa obojica vole da igraju po levoj strani u napadu.sigpic
Comment
-
Originally posted by limun View PostNapokon kraj tv novele.
Triput veci hajp nego za Van Dajka.
Naucio i pesmu da svira, znaci vec se isplatio transfer.
Da li ce Rashford ici negde na pozajmicu ili ce se zadovoljavati mrvicama?
Zamena teza totalna. Sanchez se desio kao grom iz vedra neba, i nije bio godinu dana prizeljkivan, adore-van itd. Čak je i većinska navijačka united javnost u početku sa rezervom uzimala priču da će preći kod nas. Kad je bilo potvrdjeno da prolazi, stvorili se uzbudjenje, što je i normalno u momentu kad je potvrdjeno, jer je pored svega bilo i nočekivano.
Mi nismo godinu dana pravili neke fiktivne planove i zamišljanja budućnosti, pre nego je potvdjeno da dolazi.
Ja ne znam kako misliš da ne bude uzbudjenja kad je pre više od nedelju dana sam Venger, a i Mou, maltene potvrdio da dolazi.
Od tog momenta je uzbudjenje totalno validno.
Cela pozadina priče transfera i VVD-a ne da su drugačije, nego je suvišno to objašnjavati. Fucking Alexis Sanchez iz Arsenala i VVD i Southamptona...Last edited by Busby Babe; 22-01-18, 20:19.
Comment
-
Inače nadam se da ćemo u svemu ovome saznati i pravu platu Sančeza, Di Marcio kaže 300k, on je pouzdan pa mu vjerujem ali opet da sačekamo zvanično.
Sad kad je zvanično i Mikiju da se zahvalimo, veliki faktor u našem osvajanju LE, ovu sezonu takođe odlično počeo pa stao nažalost, ali pokazao je nekim potezima kakav je majstor. Moram reći da mu baš želim da se pokaže i dokaže u drugom klubu iako je taj drugi klub rival, samo protiv nas nek igra loše po mogućnosti
Comment
Comment