Originally posted by mark it zer0
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
U pravu si, preterao sam. Dva driblinga mesecno napravi (uspesna naravno inace ne bi ni bili driblinzi - sto je i logicno) i sigurno jednom u tri meseca nakon tog driblinga ispadne nesto korisno po njegovu ekipu. Gol (njegov ili asistencija pa gol saigracev). Znaci nije los.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostSteven Gerrard objasnio taj envy : )))))))sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Šilja View PostMene Martial više podseća na Ronalda nego Rashford.
Kao sto je i Rashford new Marcus Rashford.
To sto im je inspiracija Ronaldo, ne znaci da su oni nesto slicno njemu i da treba da se porede sa njim.
Kao ni sa Mbappeom a on je postao neki kriterijum sto je totalno nefer..
To sto nisi Mbappe ne znaci da nisi senzacionalan talenat. Mbappe je neka druga prica, potencijalno MJ ili barem LBJ fudbala.
I mladi su, bitnije je da sada pokazuju talenat a ne da im se talenat osporava zbog nekonstantnosti. Wow, dete od 19, 20 godina nije konstantno.
5 igraca u poslednjih 25 godina je bilo konstantno u tim godinama. Rooney, Messi, Ronaldo Zuba (ako se ne racunaju povrede) i to je mozda to.
CR je bio itekako nekonstantan prve 2 i po sezone. Henry se epski raspadao u Juventusu, i kako sam kaze Martial je bolji igrac nego sto je bio u tim godinama.Last edited by Busby Babe; 15-11-17, 15:31.
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostI mene, njje Ronaldo nabijao loptu kao Rash pa se samo na brzinu oslanjao nego je imao sve, brzinu snagu brz rad nogu... perfekcija nogometna
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rasford ima odlican work rate, vredan je, radan, zeljan da napreduje. Moze ispasti nesto od njega, ali greh je porediti ga sa Ronaldom.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Ajd uporedi ga sa MJ-om u skillu za košarku
Mislim, ti si suptilno priznao sad da je Rashford fenomenalan igrač i talenat samim time što si dozvolio da u više od jedne rečenice porediš njegov talenat i njegove sposobnosti sa Luis Nazario da Lima Ronaldom.
Nebitno da li je inferiorniji od Zube, svi su inferiorniji u odnosu na njega što se tiče fudbalske fenomenalnosti (pa i Messi, CR, Ronaldinho itd itd), ali kad je neko totalno tele, onda ti ne pada na pamet ni da ga uporedis u bilo kojoj situaciji sa Ronaldom. Ne trosi ti se tastatura na to...
Da, Rashford nije Ronaldo, niti su mnogo slicni, niti je dobar kao Ronaldo. Bravo, super konstatacija. Znači da je tele i da nema ništa od njega?
Daj onda da se prekine fudbal i da niko ne pokušava u narednih 30 godina. Pošto kao Ronaldo se neće pojaviti niko za 30 godina. Evo pojavio se Mbappe, koji je možda taj nivo. Ali to je to, sad pa 20,30 godina ništa...
Comment
-
Gregory Ioannidis
@LawTop20
Пратиш Пратиш корисника @LawTop20
Још
Do not be surprised if Arsenal move for Fellaini. Whether he will be sold to Arsenal, remains to be seen. #IKN
01.13 - 15. нов 2017.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostLuis Nazario da Lima Ronaldo je rekao za njega da u njemu vidi sebe za to fudbalsko intuitivno razmišljanje. Inače debeli Ronaldo nešto nije aktivan poslednjih godina i ne izjavljuje svaki dan tako nešto za razne "talente".sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostAjd uporedi ga sa MJ-om u skillu za košarku
Mislim, ti si suptilno priznao sad da je Rashford fenomenalan igrač i talenat samim time što si dozvolio da u više od jedne rečenice porediš njegov talenat i njegove sposobnosti sa Luis Nazario da Lima Ronaldom.
Nebitno da li je inferiorniji od Zube, svi su inferiorniji u odnosu na njega što se tiče fudbalske fenomenalnosti (pa i Messi, CR, Ronaldinho itd itd), ali kad je neko totalno tele, onda ti ne pada na pamet ni da ga uporedis u bilo kojoj situaciji sa Ronaldom. Ne trosi ti se tastatura na to...
Da, Rashford nije Ronaldo, niti su mnogo slicni, niti je dobar kao Ronaldo. Bravo, super konstatacija. Znači da je tele i da nema ništa od njega?
Daj onda da se prekine fudbal i da niko ne pokušava u narednih 30 godina. Pošto kao Ronaldo se neće pojaviti niko za 30 godina. Evo pojavio se Mbappe, koji je možda taj nivo. Ali to je to, sad pa 20,30 godina ništa...sigpic
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostIzvini, ali ja stvarno ne mogu da dozivim taj rivalitet, tako da ti je diagnoza losa. Ne znam, mozda ti zivis u Engleskoj, pa blejis na Old Trafordu, pa i osecas to, inace ja nemam nikakav problem da pohvalim igraca iz UTD-a koji vredi. Ali pricali smo vec o Rashfordu pricu, lepo ti to spakujes uz par informacija (uglavnom besmislenih) sa twitera i ostalih foruma gde se uzdizu talenti iz engleske, koje bi toliko voleli da imaju, ali nazalost, ne umeju, iako ja, iz ne znam ni ja kog razloga, gotivim tu repku.
https://c1.staticflickr.com/3/2543/4...ab2_z.jpg?zz=1
(btw zasto nece da ubaci sliku?)
Comment
-
Ima Brazil malog Gabrijela Isusa koji ce naslediti velikane, ne treba njima neki Englez kao naslednik Ronalda....
Zanimljivo kako o njemu niko ni rec ovde da prozbori kada god se prica o mladim perspektivnim fudbalerima (kada kazem ovde mislim na ovaj forum, ne konkretno na ovu temu), a evidentno je da je pa jedno pet puta veci potencijal od Rasforda.sigpic
Comment
Comment