Pogbinom naravno. Jer je vise bitniji za tim, nego Zlatan. Daleko od toga da kad se vrati Zlatan nece pomoci, ali ova momentalna ekipa sa Zlatanom bi opet imala probleme, dok Pogba na sredini je ipak klasa vise sto momentalno nemamo izuzev Matica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Miki28 View PostPogba, WC igrac i igrac koji fali ovom Utd. Od koga sve krece, nadam se da su i drugi vidjeli koliko je tuzna sredina terena bez Pogbe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Vlajko, imam jedno interesantno pitanje, ako si raspolozenOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Beloti i Zorzinjo, znam vec. Mada nema ovo veze s njima, s ovakvim strucnjakom se ne moze dalje. Zorzinjo im je morao biti nosilac, a nije. Beloti je odigrao cetiri utakmice po 90 minuta samo, dok je Zorzinjo tek sad bio pozvan, sto je tek pakao, prvu utakmicu baraza je presjedio na klupi, drugu je odigrao kompletnu.
Inace Gigs ode u Vijetnamsigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostBeloti i Zorzinjo, znam vec. Mada nema ovo veze s njima, s ovakvim strucnjakom se ne moze dalje. Zorzinjo im je morao biti nosilac, a nije. Beloti je odigrao cetiri utakmice po 90 minuta samo, dok je Zorzinjo tek sad bio pozvan, sto je tek pakao, prvu utakmicu baraza je presjedio na klupi, drugu je odigrao kompletnu.
Inace Gigs ode u Vijetnam
Mene zanima kako Beloti u 100 i kusur minuta fudbala nije uspeo da ga umulja pored jednog Lindelofa?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMoram ti reci da odavno nisam vidio tako dobru i mirnu odbranu kao kod Svedjana u ovom dvomecu. Timski se brane i nema nikakve panike, a kako nema panike kad je tu Lindelof je tek pravo pitanjeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Manchester United
https://twitter.com/utdreport/status/930533883493351426
Nije los ovaj mali sa brojem 20, sta mislite?
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment