Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Vladan is coming!
Omasio je Vlajko par dana. Šteta. Bili bi opasna fora da se pojave u isto vreme. Ovo je skroz razuman potez.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
*onajmalistogabacaunesvest*Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostDaj stavi malog buljavog uSpoilerspoilerOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Grupa A sa Benfikom (za sada)
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nadam se da necemo morati opet struju da iskljucujemoOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Mislim ima li negde Ocelula ili kako se bese zovu oni Rumuni?
Da zatvorimo grupu kao i 2011/2012..valjda sada sa vecim uspehom
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 24-08-17, 18:44.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Kod kuce 3:3..tamo 2:1
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Comment
Comment