Sto ne mora nuzno da znaci dolazak (dolasci).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Samo jaši na leđima Romelua, Henrika, Entonija i Pola, samo jaši!Last edited by HeadBurn3r; 20-08-17, 00:51.
Comment
-
-
Ma znam, i ja bih prvi silno želeo da dodje bek.
Ali nisam pametan što se tiče transfer marketa šta će da se izdešava. I sve ove glasine i izvore.
Godinama sam sve to čitao i pratio, gledao reportaže samog Andy Mittena kad priča o nekim kao pregovorima. Maltene znam za svakog novinara, nazovi insajdera i sl. koliko je relevantan, koliko troluje, koliko često piše pa koliko to ima smisla, koliko je atenšn hor, koliko je upućen...
Dennis Irwin pre godinu, 2 reče lepo "Mi, sami igrači, ne znamo šta će da dešava i ko će da dodje, iako se nekad trudimo da saznamo"
Mislim da je i Mata rekao da on to čita i prati kao i ostali fanovi preko neta.
Svi ovi izvori, npr sam Andy Mitten koji je Man Utd related (lik ima napisane knjige o Unitedu, radi za ESPN i 442, saradnik je i BBC-u) jednostavno nisu pouzdani. Niko od njih ne može stvarno da dodje do insajd konkretne informacije (možda mogu do tih "Murinjo hoće 4 igrača").
Nekad verovatno i dobijaju pogrešno informacije(i to sa namerom) od ljudi koji se vrte po klubu.
A nekad i sami projektuju i nagadjaju ko bi mogao da dodje iako nikakvog interesovanja nema za te igrače.
Fazon, treba nam levi bek, i onda oni razmisle kojih levih bekova imaš u Evropi i na tržištu, ko je zanimljiv igrač itd itd...
Nekima je posao da štancaju priče svakog dana. Kad im pratiš pattern štampanja priča, vrti se da jedan dan kažu da smo zainteresovani za jednog igrača, sačekaju 2 dana da vide da li će da bude nešto, onda im treba nova vest, kažu da nismo zainteresovani za tog igrača. Pa onda izmišljaju neke ponude.
A verovatno se ništa od toga nije ni desilo...
Znači mi nekad da pročitam, čisto eto da me ishajpuje to, da mi se podigne neki optimizam, ostavim trunčicu neke nade da će odredjeni transfer desi (nekad da se ne desi), ali nikad ne shvatam ozbiljno sve te priče. Jbg, smor je što moramo da čekamo da nam Norwood javi kog će da slika sledećeg. Ali tako je...
Niti ovim insajderima i novinarima treba verovati, a iskreno ni samom Murinju ne verujem 100 posto kad izjavljuje nešto.
Moramo da čekamo kraj prelaznog roka i da se nadamo da znaju šta rade.Last edited by Busby Babe; 20-08-17, 02:35.
Comment
-
-
http://instagram.com/rlukaku9
Ko nije video story od Roma nek pogleda, umreh od smeha on i Baji [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Comment
-
Originally posted by Erik View PostNe znam samo da li sam ja jedini primetio ovde ali da je ekipa nenormlano prodisala od kad nema Ibrahimovica?
Mada kapiram Murinja sto oce da ga dovede, ne moze celu sezonu da izgura Rom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Erik View PostNe znam samo da li sam ja jedini primetio ovde ali da je ekipa nenormlano prodisala od kad nema Ibrahimovica?
Mada kapiram Murinja sto oce da ga dovede, ne moze celu sezonu da izgura Rom.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Mada kapiram Murinja sto oce da ga dovede, ne moze celu sezonu da izgura Rom.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostVidis kako svi sada pogadjaju kada nema Ibrahimovica i nema pritiskia i nema gusenja.
Comment
Comment