Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Murinjo je s potpunim pravom popizdio, sad je jasno da Lukaku i Lindelof nisu bili njegov prvi izbor, Perisica nikako Ed da zavrsi, a bukvalno cetiri pet miliona je kocnica, dao je listu zelja i nije dobio igrace. I umjesto cetiri mozda ce se zadovoljiti sa samo tri igraca. Vudvord je zesce zajebao ovaj prelazni i vrijeme je da dovede covjeka koji ce se baviti dovodjenjem i prodajom igraca.
sigpic
Comment
-
Nema razloga da ode, isto kao sto nema razloga da Vudvord ne moze da mu dovede igrace, a klub ne zna sta ce od para. Ako ne umije da dovodi igrace neka postavi na to mjesto nekoga ko umije. Nego se meni cini da ovo nije dovoljno atraktivno za Vudvorda, radije bi on nekog Mouru od Perisica.sigpic
Comment
-
Zna li se koji su mu igraci bili na listi zelja? Sem Perisica.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZna li se koji su mu igraci bili na listi zelja? Sem Perisica.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Gde si ti Heade? U DC i okolini?
https://twitter.com/TheUtdReview/sta...75692502179840
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Malo mi ga zao na kraju, kao sto mi je bilo zao i Morate, obojica su ocigledno imali veliku zelju da zaigraju za Junajted. Postavlja se pitanje hoce li se ova sapunica uopste nastaviti. I koga imamo kao rezervnu varijantu, posto se od pocetka prelaznog povezujemo samo sa njim.sigpic
Comment
Comment