Originally posted by tata Mumi
View Post
Moras uzeti u obzir da su Ager i Skrtel sada duplo brzi od Terija i dosta iskusniji od Luiza i bolji u procenama a te stvari su kljucne za high-line, ne sumnjam za njih da mogu brzo da se prilagode. Ovim nisam rekao da su bolji par vec bolji za taj stil igre. Bice oscilacija jer je dosao novi trener za kojeg je pitanje koliko zna i da li uopste zna a otisla su dva coveka koja su maestralno radila sa odbranom. Mada smo mi prosle godine u velikom broju utakmica igrali high-line s obzirom da smo non-stop napadali i promasivali u tim mecevima, neverovatno sta su njih dvojica drzali. Uz to, vama onda na pocetku Ivanovic nije mnogo igrao vec Bosingva pa ste imali dva ofanzivna beka od kojih jedan citavu karijeru skripi nazad a veliki as Esli u poslednje vreme ne moze da nadje balans izmedju ofanzive i defanzive. Videsmo u LS koliko je mocan defanzivno ali kad napadate ili je egal tekma ima dosta problema, cak mu i jebeni Henderson kroz noge proturio onomad. Ovde bi Enrike trebalo da pomaze ali je van forme totalno, treba i beka da dovedemo po mom misljenju. Bio je maestralan prosle sezone do decembra a od tada sve gori i to ne staje.
Vi ste tu takodje imali problem sa zadnjim veznim i tu je AVB rotirao dosta igraca, nije znao kako tacno da formira vezni red + povredjen Esjen i nepoverenje u Mikela. Mi imamo Lukasa koji je postao klasa DM ali povreda je problem, ne znam koliko ce biti spreman. Ako bude na nivou, bice nam mnogo lakse da tako igramo. Profili igraca koje imamo (ne svi) nam omogucavaju taj stil igre, vi da ste imali Kejhila od pocetka sezone i da je Bane vise igrao tada bilo bi manje problema.
Comment