Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Astore

Zaboravljas da Aguero u Sitiju ima platu kao Downing Kerol i Henderson zajedno.Bez obzira sto je on kostao koliko i Kerol mi tu platu nismo mogli da priustimo
    When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Originally posted by c-bosh View Post
      Zaboravljas da Aguero u Sitiju ima platu kao Downing Kerol i Henderson zajedno.Bez obzira sto je on kostao koliko i Kerol mi tu platu nismo mogli da priustimo
      Mogli smo, imamo para koliko zelis ali nece taj u klub koji ne igra Evropu ako ima ponudu nekog ko igra LS(igrao).
      sigpic

Comment

• Nisam ja bas siguran da on ne bi dosao u Liverpool.

Suarez je dosao, a ne bih se kladio da je Aguero bolji igrac od njega.

Comment

• Originally posted by Astore View Post
          Nisam ja bas siguran da on ne bi dosao u Liverpool.

Suarez je dosao, a ne bih se kladio da je Aguero bolji igrac od njega.
          Pored Sitija ne bi sigurno kad ovamo ima LS i zna da su mu ogromne sanse i da uzme titulu.

Suarez je igrao u slabijem klubu i daleko slabijoj ligi + jurili smo ga u januaru. To mu je bila jedina januarska ponuda i siguran je bio da ce da igra pa je zato dosao a ni on ne bi izabrao nas da je imao tim koji igra LS i gde ce igrati. Po meni je isto bolji igrac i kompletniji samo sta vredi kad promasi sve ali ne sumnjam da ce bar on to srediti, posebno sa Dzerardom.
          sigpic

Comment

• Dosao bi on sigurno,samo da se pljunu pare pa da vidis kako bi dosao,Liverpul nema plateznu moc kao Siti,Junajted,Celsi,jedini igrac koji u klubu ima preko 100k nedeljno je Dzerard
            When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Joj kad neko pomene da smo mogli Aguera da kupimo... Prvo, covek ima preko 200k platu u Sitiju a kod nas Gerrard je mozda jedini igrac koji ima preko 100k, tako da ne bismo mogli prvo da mu obebedimo toliku platu... Imamo mi pare Nash, ali ne bismo mogli njega da platimo.... Suarez ima platu od 70k sto je smesno... Drugo, City nudi Agueru LS a mi ne nudimo ni Ligu Evrope, tako da je logicno gde ce pre otici i tu se svaka rasprava o njemu zavrsava... Suarez bolji od Aguera ??? Pa sigurno je da Luis ima mnogo veci fudbalski IQ od Aguera, al sto se tice tehnike i skill-a za nijansu je Aguero bolji...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                Suarez bolji od Aguera ??? Pa sigurno je da Luis ima mnogo veci fudbalski IQ od Aguera, al sto se tice tehnike i skill-a za nijansu je Aguero bolji...
                Nikako nema bolju tehniku i skill vec realizaciju.

A mozemo da ga platimo jer nije on trazio 200k od Sitija nego su mu ovi dali. Pristao bi on kod nas da dodje za manje da smo mu jedini nudili i da je drugacija situacija u klubu.
                sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                  Nikako nema bolju tehniku i skill vec realizaciju.

A mozemo da ga platimo jer nije on trazio 200k od Sitija nego su mu ovi dali. Pristao bi on kod nas da dodje za manje da smo mu jedini nudili i da je drugacija situacija u klubu.
                  Diskutabilno je zaista ko je bolji, obojica imaju mane i prednosti.. Kazem ti, Suarez je izuzetno pametan igrac, ali ne bih rekao da ima bolju tehniku i kontrolu lopte od Aguera...
                  A odkud znas da nije trazio 200k ??? Uostalom, da smo mi hteli da ga kupimo opet bi se tu Siti umesao, i oni bi mu onda ponudili ogromnu platu kakvu u Liverpulu ne moze imati... I opet bi otisao u Siti, da ne pricam opet, da oni igraju LS a mi ne, i s tim je nama budzet za plate smanjen ma koliko mi bili bogati...
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Diskutabilno je zaista ko je bolji, obojica imaju mane i prednosti.. Kazem ti, Suarez je izuzetno pametan igrac, ali ne bih rekao da ima bolju tehniku i kontrolu lopte od Aguera...
                    A odkud znas da nije trazio 200k ??? Uostalom, da smo mi hteli da ga kupimo opet bi se tu Siti umesao, i oni bi mu onda ponudili ogromnu platu kakvu u Liverpulu ne moze imati...
                    Neces od Kuna nikad videti onakvu kontrolu na malom prostoru i onakav prodor kod proslosezonskog derbija od 3:1, jednostavno nije sposoban za to. A isto tako neces videti ni one promasaje protiv Norvica.

Zato sto u Sitiju nude previse jer im se moze.

Pricam hipoteticki, da smo nudili i dogovorili se sa Atletikom, nasli bi resenje za platu ako bi on dosao. A nikako nije mogao proslog leta, nikako.
                    sigpic

Comment

• Rezerve danas izgubile od Blekburna 4-2 i to im je prvi poraz kod kuce.Odgledao sam samo prvo poluvrijeme,drugo nisam mogao zbog obaveza.Igra je bila dosta losa,2 gola smo primili zbog katastrofalnih gresaka odbrane,jednom je pogrijesio golman(koji je uzgred teska rupcaga) i Matty Mcgiveron koji predao loptu u noge jednom igracu Blekburna i ovaj postigao gol.

Prvi gol za nas je postigao Nathan Eccleston na na asistenciju Ngoo-a koji je sjajno probio po desnoj strani,drugi gol je postigao Michael Ngoo(za mene igrac utakmice) iz penala koji je i sam izborio nakon odlicnog prodora.

Inace,igrali smo u promijesanom sastavu,nije bilo Susa zbog suspenzije i to se osjetilo u nasoj igri.Wisdom je opet morao na lijevog beka(inace je stoper)zbog povrede Robinsona i odigrao je vrlo dobro kao i uvijek,momak je fantastican igra sve cetiri pozicije u odbrani i igra ih podjednako dobro,mnogo ocekujem od njega u buducnosti...
                      Stoper Sama je takodje bio vrlo dobar,pogodio je i precku...

Sterling i Coady nista posebno,mada je Sterling imao nekoliko dobrih poteza.

Utakmicu su pratili nas sef Tom Werner,Kenny,Steve Keane kao i nasa velika legenda Robbie Fowler

Comment

Neces od Kuna nikad videti onakvu kontrolu na malom prostoru i onakav prodor kod proslosezonskog derbija od 3:1, jednostavno nije sposoban za to. A isto tako neces videti ni one promasaje protiv Norvica.

Pricam hipoteticki, da smo nudili i dogovorili se sa Atletikom, nasli bi resenje za platu ako bi on dosao. A nikako nije mogao proslog leta, nikako.
                        Ne bih sad da pretvorim ovo u "Ko je bolji Suarez ili Aguero".

Ali uzmi u obzir da Aguero iza sebe ima Silvu koji ga non-stop "hrani" loptama, a pored sebe Dzeka, koji vezuje stopere za sebe. Suarez je cesto ove sezone morao doslovno sam da igra protiv suparnickih odbrana.

Aguero je stvarno igrac kome je tesko naci neku konkretnu manu, ima dobru tehniku, brz je i prilicno snazan za svoju velicinu, ali mislim da Suarez ima potencijal da osvoji zlatnu loptu. Pored brzine, snage i sjajnih tehnickih sposobnosti, stalno gura ekipu napred i ima izrazen pobednicki mentalitet.

Comment

Ne znam stvarno.. Ajde da kazem da je Suarez bolji dribler, pre svega sto je lucidan( upravo mislim na proslosezonski derbi), ali je Aguero dosta brzi, agilniji, tehnicki potkovaniji, bolji first touch, i mozda cak i snazniji od Suareza...Opet kazem, ne znaci da je bolji od Suareza, jer je ovaj daleko inteligentniji igrac... Tu su negde obojica kad se sve sabere i oduzme.
                          Slazemo se ipak da Aguero nikako nije mogao postati igrac Liverpula, jer mi pre svega ne igramo LS i tu nema dalje price...
                          Last edited by Freshman; 24-01-12, 22:28.
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Astore View Post
                            Ne bih sad da pretvorim ovo u "Ko je bolji Suarez ili Aguero".

Ali uzmi u obzir da Aguero iza sebe ima Silvu koji ga non-stop "hrani" loptama, a pored sebe Dzeka, koji vezuje stopere za sebe. Suarez je cesto ove sezone morao doslovno sam da igra protiv suparnickih odbrana.

Aguero je stvarno igrac kome je tesko naci neku konkretnu manu, ima dobru tehniku, brz je i prilicno snazan za svoju velicinu, ali mislim da je Suarez ima potencijal da osvoji zlatnu loptu.
                            Ne treba onda mene ni da citiras kad ja smatram Luisa boljim i kompletnijim igracem.

Samo realizaciju da popravi i to je to sto se njega tice. Ja sam se relativno skoro raspravljao na tu temu sa pola foruma kad sam rekao da sa boljom realizacijom on moze da se bori za ZL. Sve covek ima, sve.
                            sigpic

Comment

Ne znam stvarno.. Ajde da kazem da je Suarez bolji dribler, pre svega sto je lucidan( upravo mislim na proslosezonski derbi), ali je Aguero dosta brzi, agilniji, tehnicki potkovaniji, bolji first touch, i mozda cak i snazniji od Suareza...Opet kazem, ne znaci da je bolji od Suareza, jer je ovaj daleko inteligentniji igrac... Tu su negde obojica kad se sve sabere i oduzme.
                              Slazemo se ipak da Aguero nikako nije mogao postati igrac Liverpula, jer mi pre svega ne igramo LS u tu nema dalje price...
                              Brzi jeste, tehicki potkovaniji nije i a kakve je lopte Suarez primao od ovih balvana i odigravao iz prve to je za neverovati. Treba Kunu cesto dosta vremena i prostora i to mu je mana samo sto u Sitiju sa onim madjionicarem i jos par majstora ima i vremena i prostora a i srece vala. Uklopio se u Siti i daje dosta golova, kapa dole ali Suarez je bolji igrac od kog je tamo bolji samo David Silva, ono je stvarno doktor. A Suarez je ove sezone daleko najveci baksuz od igraca ali njemu ako se okrene nece to biti dobro po druge. Samo zamisli da je pogodio sve ono uz onakvu igru u polju. Mi bi bili u 4 a njega bi smatrali TOP5 igracem danasnjice.
                              sigpic

Comment

• Pa da je pogodio ali nije.. I to je ono sto trenutno razdvaja njega i Kuna... Jednostavno Aguero je strasan finiser i to treba da bude odlika world-class napadaca... Ali ja ne smatram da je Suarez los finiser, jer da jeste, ne bi u jednoj sezoni u Ajaksu postigao 49 golova u 47 utakmica u svim takmicenjima... Tako da videcemo sta ce biti kad se vrati i to bas protiv Spursa. Ovo je samo losa forma kroz koju on prolazi, bar se nadam da je tako..
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X