Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Liverpool FC View Post
Kalu, fenomenalan potpis, i ja sam ga video na YT. Suve cinjeniceNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
jedan lik napisao na twiteru da je njegovom caletu liverpool (njegovi uspesi) nabio komplekse kao fanu MU,i otisao do neke starice koja je bcila prokltstvo na Liverpool,i od tada nije LFC uzeo tituluAnaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Originally posted by Liverpool FC View Postjedan lik napisao na twiteru da je njegovom caletu liverpool (njegovi uspesi) nabio komplekse kao fanu MU,i otisao do neke starice koja je bcila prokltstvo na Liverpool,i od tada nije LFC uzeo tituluNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Paaa ja bih bio zadovoljan i sa trecim mestom,sve ispod je neuspeh! Po meni glavni cilj je direktan plasman u Ligu sampiona,pa dogodina napad na titulu. Mada ako dodje ove sezone ne bunim se
Kontaktiraj tu drugaricu odma pre tekme!Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostInace u moru klipova nasih naviajca koji su ubedljivo najkreativniji na internetu, ovaj je meni ubedljivo najbolji, zbog ovoga je YNWA u mom srcu.
All glory
All honor
Victory is upon us!!!
ja negde cula da suarez i enrike pocinju danas.
?
aurelio je povredjen. meireles ce biti na klupi...Last edited by Plavusa; 13-08-11, 12:40.
Comment
-
To nema mnogo smisla.
Suarez je tek skoro dosao sa odmora.
Enrike je tek sinoc uradio prvi trening sa timom,iako je taj trening bio sa loptom,sigurno nije dovoljno da se svi upoznaju,uigraju.
Sta mislite ko otvara seriju golova? Kerol,Suarez,Dauning,Kajt,Henderson,Adam,Meireles, ili neko drugi?Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Comment