Tek ce da stizu.Dolazi nase vreme,polako ali sigurno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ma vi ste nenormalna ekipa,sada cete izgubiti od Wigana ili slicne ekipe u sledecem kolu,nemate motiv protiv malih ekipa,to dok ne sredite nema titule,uzeliste Manc,i pukli ste poslije te utakmice,evo sada uzaeliste City,i vidicemo sta ce biti sledecu,mjesto da lake utakmice pobjedjujete vi derbijesigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostMa vi ste nenormalna ekipa,sada cete izgubiti od Wigana ili slicne ekipe u sledecem kolu,nemate motiv protiv malih ekipa,to dok ne sredite nema titule,uzeliste Manc,i pukli ste poslije te utakmice,evo sada uzaeliste City,i vidicemo sta ce biti sledecu,mjesto da lake utakmice pobjedjujete vi derbijesigpic
Comment
-
Onaj Kirijakos je zlo,on kada igra stvarno je gadno,i ima kvaliteta vidis da juce sa onom djecom pobjediste,mada onakac City bi svako ziv pobjedio,stvarno nisu nizasta,samo na invidulani kvalitet igraju,nikakve igre.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostOnaj Kirijakos je zlo,on kada igra stvarno je gadno,i ima kvaliteta vidis da juce sa onom djecom pobjediste,mada onakac City bi svako ziv pobjedio,stvarno nisu nizasta,samo na invidulani kvalitet igraju,nikakve igre.sigpic
Comment
-
Originally posted by 'bacpoola View PostNe, ne on je strasan igrac, a uz to dosta mlad.
Ja se njega pomalo pribojavam sledece sezone. Jedino ( po meni ) sto bi mozda bila mana ( a vidim da nece ) je da ne pokvari igru Liverpula na duge lopte ( kada se nema resenja ). Video sam u par tekmi ( Liga Evrope i WBA ) da se ide samo dugim loptama na njega, bez neke koncepcije, a on jadnicak, ne moze sve sam
P.S. Moram da pogledam replay, i dalje mi stoji u glavi da je ono bio autogol. Nema veze sa vama, nego jel moguce da nisam dobro video .sigpic
Comment
-
Izgleda da je zavrsen posao za Enrikea.Dobar je to igrac mada mislim da smo mogli bolje da obavimo to za levog beka.
http://www.liverpoolfc.tv/news/media...ue-a-done-dealsigpic
Comment
-
Ma ne mora to biti nista tacno,tek kad izadje na stranici Liverpoola onda je sve zavrseno ;).
Taj media centar na stranici Liverpoola,oni samo prenose sta mediji pisu svaki dan,a posto u Engleskoj ima dosta zutila najmanje 90% tih informacija nije tacno.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostMa ne mora to biti nista tacno,tek kad izadje na stranici Liverpoola onda je sve zavrseno ;).
Taj media centar na stranici Liverpoola,oni samo prenose sta mediji pisu svaki dan,a posto u Engleskoj ima dosta zutila najmanje 90% tih informacija nije tacno.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostPa i jeste izaslo na stranici Liverpula.
This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.
Samo gdje ti pise news and announcements to ti je zvanicno i znaci da je informacija tacna 100%.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Moguce da je mozda blizu dogovora,ali nije zavrseno 100% jer bi to oni objavili.
A vidis da se tamo svaki dan objavi 20 informacijama pa i ja bi pogodio da ce neko preci od tih silnih igracaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
http://www.skysports.com/story/0,195...869311,00.html
Ono o cemu sam i pricao,Pardew je rekao da nisu ni pricali sa Liverpool-om oko Enrique-a,a ne nesto vise i da nema namjeru da ga proda.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
Veceras najvjerovatnije u ponoc izlaze dresovi koje cemo nositi iduce sezone,ali posto sam dobar sa vlasnikom kluba evo kako ce najvjerovatnije izgledati
Gostujuci
Golmanski
TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
Comment