BB, ali takvim napadom suzavas i fokusiras samo na deo terena oko coskova 16m. Bez potrebe da ti protivbicki bekovi izlaze na aut liniju i dalje od gola i tu ispadaju, nego ih spustas u ravni sa linijom 16m. Teze je braniti krila koja krecu sa loptom od aut linije i sa nekih 20ak, 25m od gol aut linije. Imaju vise resenja nego kad loptu primaju na cosku 16m. Sa AMCom uz Firmina otvaras opcije za pas u sredinu i utrcavanje u 16m. Ovako se svelo na odigravanje lopte krilnim napadacima i cekanja da se njihov prostor zatvori.
Bici, ne napadnutim nego mi se ne svidja to sto mi nisi odgovorio na pitanje vec krenuo sa ismevanjem stvari koje ni sam ne znas. Nisam pretpostavio da je Buvac bio zaduzen za napad, a Klop za odbranu nego da mi deluje da je imao uticaj na trcanje ofanzivnih igraca (trkacko-napadacki deo). To nedostaje sada, a nema ni Buvaca pa mi deluje logicno a mislim da to nije za "umiranje".
Bici, ne napadnutim nego mi se ne svidja to sto mi nisi odgovorio na pitanje vec krenuo sa ismevanjem stvari koje ni sam ne znas. Nisam pretpostavio da je Buvac bio zaduzen za napad, a Klop za odbranu nego da mi deluje da je imao uticaj na trcanje ofanzivnih igraca (trkacko-napadacki deo). To nedostaje sada, a nema ni Buvaca pa mi deluje logicno a mislim da to nije za "umiranje".
Comment