Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Pa prošle sezone je isto imao na raspolaganju tandem Skrtel,Sakho pa smo primali u proseku po 3komada....Lovren i Sakho danas clean sheet zasto ne nastaviti sa njima,Lovren je imao gresaka ali imao je i nekoliko fantasticnih poteza,Sakho siguran u defanzivi samo ga treba preskakati s loptom i to je to....I danas sam primetio nesto novo uvek smo imali problema da branimo prekide,ali danas svaki prekid smo super odbranili.....Last edited by Brian McShtull; 31-08-14, 23:05.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIdi posjeti oftalmologa onda.
U prvih 20 min, dok sam gledao s paznjom, prosuo je 3 lopte i napravio jos 3 situacije gdje je dodao igracu pod ociglednim pritiskom, a imao je 2 opcije pored toga, a razmak izmedju stopera veci od 15 m.
Lovren danas mu prvo bezi Adebajor isto kao sto mu je Aguero pobegao.
Pa onda skace sa Adebajorom i masi loptu dok Chadli izlazi 1vs1 srecom lose je sutirao.
Lovrenu Tadic petom loptu dodaje pored njega, dok Skrtel kasni i tako je Liverpool primio gol u prvom kolu.
Skrtel da ne pricamo koliko puta je davao autogolove.
Protiv Citya za jedan gol indirektno kriv Lovren, a direktno Moreno.
Za drugi gol opet Lovren je bio kriv na neki nacin.
Treci gol direktno kriv Lovren.
Danas je mogao da bude za dva kola kriv DIREKTNO.
Comment
-
Teska je pozicija CB-a za uigravanje. Uvek CB imaju tendenciju da naprave koji kiks kada dodju u novi klub, posebno ako nema jos jedan WC stoper da igra sa njima i da im pomogne da se sto pre adaptiraju. Sakho je mlad i ne moze on imati uticaj na svog partnera u odbrani kao na primer Ferdinand, koji je klasa i autoritet istovremeno. Skrtel... msm sta reci za njega
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostTeska je pozicija CB-a za uigravanje. Uvek CB imaju tendenciju da naprave koji kiks kada dodju u novi klub, posebno ako nema jos jedan WC stoper da igra sa njima i da im pomogne da se sto pre adaptiraju. Sakho je mlad i ne moze on imati uticaj na svog partnera u odbrani kao na primer Ferdinand, koji je klasa i autoritet istovremeno. Skrtel... msm sta reci za njega
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostAko kazem da je Sakho bolji od njih, ne kazem da je Sakho najbolji stoper u premier ligi.
Lovren danas mu prvo bezi Adebajor isto kao sto mu je Aguero pobegao.
Pa onda skace sa Adebajorom i masi loptu dok Chadli izlazi 1vs1 srecom lose je sutirao.
Lovrenu Tadic petom loptu dodaje pored njega, dok Skrtel kasni i tako je Liverpool primio gol u prvom kolu.
Skrtel da ne pricamo koliko puta je davao autogolove.
Protiv Citya za jedan gol indirektno kriv Lovren, a direktno Moreno.
Za drugi gol opet Lovren je bio kriv na neki nacin.
Treci gol direktno kriv Lovren.
Danas je mogao da bude za dva kola kriv DIREKTNO.
Comment
-
Kenny jedini bolji u prvih 100 utakmica.
Rodgers: "I said to Mario, 'You're picking up a man at [defensive] corners'. He said: 'I don't mark at corners'. I said: 'You do now'"
Boljeg trenera nismo mogli naci,a ni on bolji klub da ispise novu historiju.
Danas kokoske dobile standardno po usima,da svaku igramo protiv njih prosetali bi se ligom.Moreno po onome sto sam mogao vidjeti vjerovatno nas najbolji bek u posljednjih 7-8 godina.Sterling nastavlja da se igra,rekao sam odmah na pocetku sezone sa odlaskom Suareza da ce postati nas najbolji igrac.
Bodovni ucinak nakon 3 kola odlican s obzirom na protivnike.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Odlicno je bilo danas, par propusta u odbrani ali bit ce i to bolje. Treba nastaviti igrati sa Lovrenom i Sakhom, da se i oni uigraju fino. Sterling ocekivano. Balotelli me iznenadio pozitivno, steta sto nije pogodio ali ocekujem od njega gol vec u sledecem kolu. Jos jednom se videlo da Stu dosta bolje igra uz jos jednog napadaca.
Sledeca 2 meca bi trebalo da dobijemo, a onda derbi, gde takodje ocekujem 3 boda
Comment
Comment