Ben Dejvis, Bertran... Pravimo ekipu da se dogodine lagano osvoji Championship. Fantastican planski rad.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Zasto bi Lambert bio podrska as klupe,decko igra sasvim solidno,ne vidim ko bi mogao da bude tu umesto njega,jedino ako Staridz ne bude najistureniji a Markec i Sterling budu sa strane.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostZasto bi Lambert bio podrska as klupe,decko igra sasvim solidno,ne vidim ko bi mogao da bude tu umesto njega,jedino ako Staridz ne bude najistureniji a Markec i Sterling budu sa strane.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Pa pitao sam se bas zasto bi sedeo na klupi kad nema klasicnog spica na klupi sem Lamberta Brendan,to je druga stvar ako bude doveo nekog.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Не знам дал да верујем, данас се доста помињало. http://www.b92.net/sport/vesti.php?y...&nav_id=875264Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Ako Falcao ide u Real,vrlo moguce....Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment