Ајмо момци само храбро и без респекта. Докажимо да фудбал није моћ и богатство, и да имамо ипак нешто истински вредно, а то је срце, сви за једног један за све, дишимо као један. Учините да душе које су живот изгубиле тог кобног дана на Хилсброу буду горе негде далеко поносне на вас.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ајмо момци само храбро и без респекта. Докажимо да фудбал није моћ и богатство, и да имамо ипак нешто истински вредно, а то је срце, сви за једног један за све, дишимо као један. Учините да душе које су живот изгубиле тог кобног дана на Хилсброу буду горе негде далеко поносне на вас.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
-
Али колико ми је само драго за овог дечкића, алал ти курац мали како си одиграо данас. Највише бих похвалио игру у одбрани.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Svaka cast na danasnjoj predstavi. Zasluzujete ovo sto vam se desava, pre svega Gerrard zasluzuje da sanja titulu koju toliko dugu prizeljkuje.
jbg i ja sam danas navijao za vas kao da se radi o Juventusu. Ima nesto posebno u vezi vas ove sezone, nadam se da necete izglupirati i izgubiti ovo. Trenutno ste u pol-poziciji
Comment
-
Колико ће мечева пропустити Хендерсон? Ваљда ћемо се скрпити некако, он је једини наш играч ако се не варам који је одиграо сваки меч у овој сезони.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
Comment