Coutinho :"Moj uzor? Bez imalo razmišljanja mogu reći Steven Gerrard. Velika mi je čast igrati sa takvim igračem. Volio bih biti kao on,volio bih postati tako velika legenda kluba. Takvog igrača ne možete nigdje naći. Sa njim je toliko lako igrati da ne znam kako bih vam to opisao. On će za mene uvijek biti najbolji igrač na svijetu,jer ja gledam kako igrač igra na svojoj poziciji,a ne koliko golova zabija. Volio bih biti kao on,ali to nitko ne može!"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Dean Sturridge kaze da ce Danny verovatno propustiti Norwich, i da ce valjda biti spreman za Chelsea. I bolje da ne rizikuju za Norwich, Kanibal ce njih resiti nadam se.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostDean Sturridge kaze da ce Danny verovatno propustiti Norwich, i da ce valjda biti spreman za Chelsea. I bolje da ne rizikuju za Norwich, Kanibal ce njih resiti nadam se.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
#LFC have signed legal agreement with Liverpool City Council and Your Housing Group to expand Anfield. (Echo)sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Sad ove cetiri da se preguraju, ozbiljno, jedna po jedna. Videli smo da kiks moze svakome da se desi. Pa konacno da i ja dozivim da vidim tu tituluLast edited by s_hyperion; 19-04-14, 23:20.
Comment
Comment