pu jebo ga kaunti da ga jebo kaunti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by chofy88 View PostNe znam sto toliko sada omalovazavate Skrtela, lik je jedne polusezone bio nas najbolji igrac, nije on kanta sad da se plasimo ako on igra, jeste problem ako nije spreman i sto nije dugo igrao, ali on je vrlo dobar stoper.
Comment
-
BR: Martin Skrtel WILL be fit for weekend. #LFC
Ne vidim uopste toliko razloga za paniku.
Comment
-
Jeste.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kad dobijemo 2 tekme 1:0 vezano i najbolji smo na svetu, sad smo odjednom najgori. Dajte malo umerenosti.
Pozitivno sinoc je sto je Sterling pokazao da je klasa za nizeligase i da je spreman za ozbiljniju rolu u PL, sto je Hendo dao ovakav gol pred Junajted da se malo trgne i sto smo ipak dobili na kraju kad smo ostali sa desetoricom i sa 2 rutinska gola ipak pokazali klasu. Tako rade ozbiljne ekipe a nije da se ovo ne desava drugima u kupovima. Jebi ga. BR jos neiskusan. Ranije bismo mi primili i treci u produzecima ili ispali na penale, sad ne. Oscilacija mnogo ali nekako se dobija i to je najvaznije. Sve ostalo je negativno.
Sto se Junajteda tice, taj mec nam osim prestiza ne donosi nista. Ljudi ce biti bar 15 bodova ispred nas. Mnogo bitnije je dobiti Svonsi posle toga, Sautempton...
Nema Turea, ok tako je kako je. To je jedna tekma i derbi gde nikad ne znas. Svakako cu navesti derbije pojedinacno poslednjih godina kad se isti priblizi da vidite zasto ne treba sekunde da strahujemo. Meni se crta 1:1 u nedelju. Skrtel i Vizdom mrze Junajted iz dna duse, koji god bude igrao moze da eksplodira vrlo lako a nije da jednu tekmu ne mogu da odigraju ljudski. Ako i pobedimo, ne znaci nam nista ako posle na Libertiju prospemo bodove. Rodzers kad bude imao ekipu koja moze da parira najjacima razbijace Mojesa i ne sumnjajte u to sekunda. Fergija nema, njegovog pritiska na sudije nema, tako da keep calm and give it to Gerrard.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostJe li istina za Turea pauza 3 mjeseca, otisla prepona?
Srijandeep Das @LFC_360 1h
Toure would be out of action for about a month with a tear on his groin.Karl @Karlton81 3h
It's looking like Kolo Toure has a tear on his groin and he could be out for up to a month. #LFCsigpic
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKao i svi drugi, moze i Sakho pod BR-om da napreduje, uveren sam... Cuo sam price, da Toby ranije nije zadovoljio nase skaute...
Ne znam kako misli da igraju Ager i Sako kad obojica igraju levom nogom i nikad nisu igrali desnog stopera, bar ja nisam video + obojica u ocajnoj formi. Koji god da bude igrao, cenim da ce se pogubiti.
Tobi nije zadovoljio a Sako zadovoljava sto je tamo 4. ili 5. stoper. Jebem ti skauting onda, svima dati otkaz.sigpic
Comment
Comment