Announcement
Collapse
No announcement yet.
Elektronska muzika i srodni žanrovi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostTo je već čist mainstream iliti komercal ok
Comment
-
Synth pop je u pitanju, a ono pop potiče od popularna, ili komercijalna muzika. Ideja ove teme, kao što sam u uvodnom postu istakao, je postavljanje elektronske underground muzike, a synth pop može u onoj meri u kojoj je on uticao na te elektronske podžanrove, i naravno odgovarajuće pesme. Znači, bežimo od komercijale što je moguće više. Naravno, ako bi sad neko postavio Sweet Dreams od Eurythmics ili Fade To Grey od Visage, ne bih se bunio, ali nije to osnovna premisa već ovo prethodno rečeno. Ovo je samo prijateljska sugestija, ništa više!“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSynth pop je u pitanju, a ono pop potiče od popularna, ili komercijalna muzika. Ideja ove teme, kao što sam u uvodnom postu istakao, je postavljanje elektronske underground muzike, a synth pop može u onoj meri u kojoj je on uticao na te elektronske podžanrove, i naravno odgovarajuće pesme. Znači, bežimo od komercijale što je moguće više. Naravno, ako bi sad neko postavio Sweet Dreams od Eurythmics ili Fade To Grey od Visage, ne bih se bunio, ali nije to osnovna premisa već ovo prethodno rečeno. Ovo je samo prijateljska sugestija, ništa više!Ja elektronsku underground muziku ne slusam, iskljucivo elektropop tipa OMD, Depeche Mode, Yazoo, New Order... tako da necu da davim ovu temu vise.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostOk, moja greska sto nisam procitao uvod. Zaveo me Somborac kad je postavio OMD.Ja elektronsku underground muziku ne slusam, iskljucivo elektropop tipa OMD, Depeche Mode, Yazoo, New Order... tako da necu da davim ovu temu vise.
Naravno, svakom je slobodan izbor da odluči da li će ili neće postovati
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Comment
Comment