Veznjak Brendane veznjak, nemoj da se zajebavaš, gledati da se to što prije završi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostRealno mislim da tih 70m bi bilo bolje da ne dobijete, vec da vam Suljaga ostane, jer ste sa njim 5 puta jaci..Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Da je ostao Agbonlahor u igri ne bi mi juce dosli ni do boda.Po meni smo odigrali mozda i gore nego protiv Hull-a,ubili su nas prvih 45 minuta.Ako hocemo u LP,ovakve utakmice mi jednostavno vise ne smijemo kiksati.Svega sam se nagledao u Liverpoolu,ali Aly je mozda i najgori igrac kojeg sam gledao,ono je zalosno.Dalje,Glen igra ocajno i ne znam sta se desava sa njim,ali volio bih da Kelly pocne iducu i takodjer igrac kojem se nadam da nece zaigrat zadugo je Toure.Kada se na sve to doda ocajna forma Mignolet-a nije ni cudo kako primamo golove u zadnje vrijeme.
Morat ce se nesto promjeniti jer ne mogu svaku utakmicu Suljo i Sturridge zabiti po 5 golova,treba nekad dobit i 1-0.Pored njih dvojice i Gerrard-a dva igraca koje bih pohvalio ove sezone jer igraju jako dobro i bez oscilacija su Hendo i Sterling.Nadam se da cemo i dovesti u janaru nekog jer ja Rodgers-u skidam kapu kako nas i dalje drzi na prve cetri pozicije sa ovakvim kadrom i sa ovakvom konkurencijom.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Lucas out for around 6 weeks apparently, not the rest of the season, great newssigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
San @Zizouology 3h
Hernanes linked with a move to Liverpool. Lazio would demand £15 million.
Ben Smith - Liverpool value Salah at £8m and are willing to offer that but Basel want £12m. #LFCLast edited by Nightbird; 21-01-14, 13:13.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Kraj prelaznog se bliži a niko nije došao, valjda neće Brendan poslednji dan da nas štreca. Meni je Hernanes gotivan igrač, ali smatram da nam u roli ne treba.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
Comment