Video sam to i ranije, valjda nece bitno uznemiriti Stivija...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostVideo sam to i ranije, valjda nece bitno uznemiriti Stivija...
po meni, Stivi se ne treba brinuti oko ovoga, ludaka uvijek bilo i bićeLast edited by ognjen; 14-09-13, 23:42.
Comment
-
Kasnim, ali cestitke na dobijenom derbiju.
Pametnije mnogo odigrano, odsekli sve sto je moglo da vas ugrozi, posle samo strpljivo cekali kontre i cao, dovidjenja.
Sada kada Vladan vidi da sam prvi ozbiljniji post ostavio ovde, dobicu visemesecni ban .sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostKasnim, ali cestitke na dobijenom derbiju.
Pametnije mnogo odigrano, odsekli sve sto je moglo da vas ugrozi, posle samo strpljivo cekali kontre i cao, dovidjenja.
Sada kada Vladan vidi da sam prvi ozbiljniji post ostavio ovde, dobicu visemesecni ban .
Nek si se vratio samo, da ima covek s kim krsteno da se posvadja.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Dale View PostIgra li Sturridge , zna li se ?sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Danas Gerrard ima jubilej - 400. nastup kao kapiten Liverpoola. Nadam se da će ga obilježiti golom.
Ako Sturridge ne bude mogao početi meč, onda će vjerovatno Aspas na njegovu poziciju, Hendo desno, a Mozes lijevo. To mi izgleda kao najbolja opcija u ovom trenutku, ali za nadati se da će Stu početi utakmicu i priključiti se skupini od 8 nogometaša koji su bili strijelci u svakom od prva 4 kola. Sigurno je da će biti standardna formacija i da se neće eksperimentisati.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Confirmed #LFC team v Swansea: Mignolet, Wisdom, Skrtel, Sakho, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Moses, Sturridge
Moses i Sahko u prvoj
Confirmed #LFC subs: Jones, Toure, Alberto, Aspas, Sterling, Ibe, KellyTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
#LFC team: Mignolet, Wisdom, Skrtel, Sakho, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Moses, SturridgeBilly Liddell @Liddellpool 38s
#LFC subs: Jones, Toure, Alberto, Aspas, Sterling, Ibe, Kelly.
EDIT: Sejo Speedy Gonzalez.sigpic
Comment
-
Sakho starts for #LFC v Swansea tonight. New boy gets the nod after Agger ruled out with minor knock.
Dobro je,nista ozbiljno nije u pitanju izgleda.
Idemo po 4 od 4TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostSakho starts for #LFC v Swansea tonight. New boy gets the nod after Agger ruled out with minor knock.
Dobro je,nista ozbiljno nije u pitanju izgleda.
Idemo po 4 od 4sigpic
Comment
-
Sakho će već moći nadoknaditi izostanak Aggera, sva sreća pa je Sturridge spreman. Aggera vjerovatno želi malo odmoriti, što da ne kad već imamo tako širok igrački kadar u odbrani.
Swansea: Vorm, Rangel, Flores, Williams, Davies, Britton, Shelvey, Michu, Dyer, Routledge, Bony.
Evo i sastava Swanseae, prilično jak sastav.Last edited by Merlin; 16-09-13, 20:10.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
Comment