Originally posted by Freshman91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostSreca pa se uskoro vraca i Suarez, tj odmah protiv Svetaca. Nije jak izvor, Mirror javlja, ali javlja i par nekih drugih, koji nisu Sky, BBC i Guardian...
Racunajte i 3-5-2 formaciju, za to imamo stopere, a i Hendo moze desno da ide, da bude desni wing-back.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostOn i Lukas u istoj liniji, to je recept za propast.
Hendo bi bio bek, desni, a levo bi bio Enrique, stoperi Agger, Toure, Sakho, pa moze i Skrtel koji je na moje zaprepascenje poceo igrati sjajno. Veza Lucas i Stivi, ispred Coutinho kao ofanzivniji veznjak, i napred, Aspas i Sturridge, dok se Sule ne vrati. What's wrong with that ???sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Zar stvarno mislite da sad kad smo u formi treba menjati formaciju i bilo sta dirati?
Sto se mene tice, obozavam 3-5-2 ali ovo se lepo uigrava i postepeno modifikuje. Ni slucajno dirati. A u kupu protiv Junajteda sam vec razmisljao o 3-5-2 i voleo bih da BR tako izadje i istroluje Mojesa vise nego prosle nedelje. Ovaj bi uzeo mobilni i usao na net da vidi sta je to 3-5-2 i jel dozvoljeno u fudbalu, covek zna samo za jednu formaciju.sigpic
Comment
-
Ja nisam rekao da treba, samo kazem da se ne treba iznenaditi, mada BR koristi to samo protiv jacih timova. Ovako gurnuti Wisdoma, pa kako bude islo, a dobar je bio protiv Utd.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment