Korak po korak moramo ići, mislim da je ovo daleko bolje odrađen prijelazni rok od prethodnog. Gotovo iste pare su uložene, ali smo doveli par pojačanja u pravom smislu te riječi - Mignolet, Toure, pa i Aspas daje naznake da bi mogao opravdati uloženi novac. Sakho, Ilori i Moses tek trebaju dobiti priliku, ali ne sumnjam da će se i oni pokazati kao dobra pojačanja. Allen, Sahin, Assaidi i Borini nijedan se nisu nametnuli niti su igrali neku veću ulogu u klubu, a već ovaj prijelazni rok obećava mnogo. Elem, bolje je i ovo negoli da smo pljunuli 25 miliona na Yarmolenka recimo. Tržište je strašno otanjalo, provjereni igrači se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Heno, Costa, Willian, Arda, su igrači koji bi mogli praviti prevagu na terenu i sigurno je da bi mogli stvarati višak, al' su spletom raznih okolnosti izgubljeno. Zato je bolje sačekati januar, vidjeti situaciju na tabeli, dobro izanalizirati situaciju, a vjerujem da će Rodgers do tada imati u vidu neka imena. Nerealno je da se nadamo da će biti neka bomba do kraja dana, ipak kada nije bila do sada teško će i danas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Dva velika gospodina.
Evo sad na Sky-u javljanje iz Liverpool-a kazu da je za nas prelazni rok najverovatnije zavrsen.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Ian Ayre: "We have finished everything for this transfer window. We are very pleased with the players we've got."sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
http://www.liverpoolfc.com/news/late...-to-sunderland
Ko kaze da nece biti pojacanja,evo ga jos jos jedno mada smo i za njega znaliTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Resismo se jos jednog balvana bar privremeno. Sad samo da nas bog pogleda da ne odigra previse dobro da ga BR pozeli nazad ali dovoljno da ga Sanderlend ili neko drugi kupi.
To je to. Ja sam zadovoljan odradjenim bez obzira sto nije bilo tog mocnog ofanzivca. Dosta jaci golman, sa novim defanzivcima trebalo bi i dosta jaca odbrana + prava rotacija, nesto jace ofanzivne opcije i jedino gde nismo jaci su centralni vezni gde je morao da dodje bar jedan igrac i to pre svih Mkitarjana i Vilijana ovoga sveta. Time jedino nisam zadovoljan i ako nas nesto bude kostalo LS, to ce.
Najavio BR da cemo biti aktivni i u januaru.
Sve u svemu je dobro, da nije ne bismo bili prvi ni posle ova 3 kola a posebno je dobro kad uporedimo ovo sa onim na sta smo navikli. Ogroman napredak sto se tice skautinga, sireg gledanja, pregovaranja, visine obestecenja. Jedino je Mamadu malo preplacen trenutno.
Osim zadnjeg veznog nemamo za cim da zalimo. Sad je to to, pun fokus na teren i da ne dozvolimo kao sto je znalo da nam se desava da nas poremeti pauza za repke. Cim dodjemo, odraditi i Svonsi opet takticki ako treba i onda protiv Sautemptona kuci razvala kao sto znamo.sigpic
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Postracunajte i da se suarez vraca, ko zna sta je u njegovoj glavi, mada imam osecaj da ce da se vrati jaci nego ikad, nezz sto
Ono cemu se nadam da sad kad imamo bar malo dublji roster da ce BR da ga zameni ako krene da davi loptu. Prosle godine sumnjam da je smeo ali ruku na srce nije cesto ni imao s kim. Sad moze kad smo uigraniji. Tako da mu pokaze da mora timski da igra a ako mu se ne svidja eto mu Florentina, tamo bar moze ko kako hoce. Ne samo njega, ima i Staridz svoje momente. Prve 2 je stvarno timski odigrao ali juce u 2 navrata nije dodao Aspasu, jednom bas na zicer kad je sutirao i izborio korner iz kojeg je gol usledio. Ako i te stvari resimo, bar smanjimo na minimum, sile nema ispod 5. mesta mi da idemo.sigpic
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Postracunajte i da se suarez vraca, ko zna sta je u njegovoj glavi, mada imam osecaj da ce da se vrati jaci nego ikad, nezz stosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment