Angelito je jedini igrac za kojeg bi dao Kanibala (uz finu doplatu), a da je u nekom realnom dometu. Bog, pravo ono krilo koje nam fali godinama.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostAngelito je jedini igrac za kojeg bi dao Kanibala (uz finu doplatu), a da je u nekom realnom dometu. Bog, pravo ono krilo koje nam fali godinama.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Verujem da je Real kontaktiran ali Di Magia zeli LS da igra. Samo da udjemo, sledece leto ima dosta opcija. Munain i Turan ulaze u poslednju godinu ugovora, neko ko je klasa ce sigurno grejati klupu u Realu, moguce i da neko bude u francuskim bogatasima nezadovoljan pa i Celsiju cak. Udarili smo temelje, znamo gde idemo i to je najvaznije. Posle januarskog i ovog prelaznog roka ne sumnjam da ce BR napraviti paklen tim cim obezbedi LS.sigpic
Comment
-
Paceko u Alkorkonu.
Daniel Pacheco @dani37pacheco 16m
I'm proud to announce that I'm joining @AD_Alcorcon permanent. I wanna say massive thanks to LFC for all they gave me in 6 years. (1)Daniel Pacheco @dani37pacheco 17m
I will always be a red. It's been my house and I will never forget it. Thanks to all you fans for the support and hope we celebrate (2)sigpic
Comment
-
dobro nema veze, zadovoljan sam prelaznim rokom, mogli smo dovesti i zvucnija pojacanja ali jebe nas LS al to vec svi znamo, a jos vise sam zadovoljan startom u ligi, samo napreeeed
Last edited by bjelaksson[YNWA]; 02-09-13, 17:33.
Comment
Comment