Rodzers ponovo kratko i jasno na konferenciji, mozda nije trebao ovaj put.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Postjeste vi procitali da je willian pred potpisom za celzi
jebe lud zbunjenog u ovom prelaznom roku
jos real napada suareza, imaju oni kesa dovoljno za to, a mi nismo spremni, fuck, moramo brze da resavamo pregovore uvek se cenkamo oko funte zato i gubimo igrace :/sigpic
Comment
-
-
Originally posted by apacrow View PostDresovi za Bejlaru su vec u prodaju, tako da...
MrBoywunder @MrBoywunder 1m
£29m fee + £4m agent fee = £33m. #Williansigpic
Comment
-
-
Ako Real proda Benza eto Florentina po Sulju.
Ovaj potez bi Florentinu finansirao novi Bernabeu. Prodao bi istrosene zlatne koke i kupio bi nove, koje usput seru dijamante
Ludost od prelaznog u zadnjih 10 danasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
http://www.express.co.uk/sport/footb...hairo-Zivkovic
Nije ovo nista ozbiljno nego mi interesantan lik. Secam se kad je izjavio da hoce da igra za Srbiju. Dok su Tole i ostali klosari na celu nece on igrati.
Jel ga je neko gledao ?Last edited by Scouser; 23-08-13, 00:45.
Comment
-
A cuj Willian u Chelsea ???
Suarez ostaje, to je jasno, mislim da ce se tesko prodati sada 10 dana pred kraj roka, nema zamene. Procitao sam konferenciju BR-a, istakao je koliko ima dana, i da ce ucinit' sve da bi doveli pojacanje, i on misli da nismo dovoljno kvalitetni za top4, a i nismo...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by PRINCE View PostI dalje mi nije jasno kako trpite konstantne provokacije jednog te istog lika
Onomad se spomenulo da smo se raspitivali za Sacirija. Ako se ne izbori za mesto u Bajernu, treba po njega ici u januaru. Probati makar s pozajmicom.sigpic
Comment
-
Bez snova nisi nigdje prispio, rece mi nekad davno jedan mudar covjek
Bit ce i za vas zanimljivo ovih zadnjoh 10 dana. Primarno je odbiti te napade za Suareza, a onda dovesti tog famoznog stopera kojeg vec cijelo ljeto juritesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment