Mora se pohvaliti Gini koji je sinoc strasno dobru utakmicu odigrao. Imao je doduse jednu izgubljenu loptu posle koje umalo da primimo gol, ali ostalo je bilo perfekcija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by NSG View PostHendo najbolji igrac Engleske? E moji Englezi.Last edited by Brian McShtull; 16-01-20, 18:35.
Comment
-
Ne ne, jasno mi je da su fanovi glasali ali opet.
Jasna mi je i njegova uloga u timu, ali ni statisticke ni fudbalske osnove ovde nema. Za reprezentaciju ne toliko jak uticaj a ni partije nisu bas za pohvalu.
Sanco Sterling Kejn pa i Rasford imaju znacajno bolje meceve 2019. u reprezentaciji. Sterling ima odlicnu godinu iza sebe i u klupskim takmicenjima, uzeo sve trofeje u Engleskoj. Cudni su ti fanovi.
Ako ovim upisima nije mesto ovde, prebacite ih u PL temuinsta: engleski_dopisnik
Comment
-
Ovo mi se uopste ne svidja, pogotovo sto znamo kako Junajted igra protiv nas svaku jebenu utakmicu, kao da im je poslednja u zivotu. Ja se ne secam kada smo mi poslednji put lagano dobili Junajted, iako smo u poslednje vreme dosta kvalitetniji. Uvek se useremo protiv Junajteda, uvek.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View Post
Samo me zanima moze li neko da se seti poslednjeg poraza na Enfildu, bez pomoci interneta.
Sent from my motorola one action using TapatalkOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bas rutinski odradjen West Ham, jos Soton da izguramo pa 2 nedelje odmora.
95poena od mogucih 97 u poslednjih 34 PL utakmica.Last edited by Brian McShtull; 29-01-20, 23:00.
Comment
-
Srećno kraljuOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment