On tek na leto, do tada nista...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by EBSCO View PostPuno brate puno...
Nadam se da će Agger uspjeti u svojoj nakani.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
This Is Anfield @thisisanfield
#LFC held talks with Sneijder's representatives on Monday, which have been described as "constructive", according to Goal.comsigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Haman da je izjavio da pare nisu veliki problem i da odluku ne odugovlači zbog toga. Iskreno, ne vidim po čemu ga Galatasaray može privući prije Liverpoola. Jedino ta Liga Prvaka koju Galata, mada opet realne su šanse da ispadnu. Kako je i sam rekao da ne želi da žuri sa odlukom, tako da ostaje da čekamo i nadamo se.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
"Mediji su veoma snažni, a njima upravlja Manchester United. Oni su uvijek na njihovoj strani", kazao je Suarez, a potom se osvrnuo na svoj gol koji je postigao u FA Kupu niželigašu Mansfieldu.
"Svakakve gluposti kruže o meni. Dobro. Priznajem, protiv Stokea sam simulirao jer sam želio pobjediti, ali Mansfieldu sam slučajno rukom postigao pogodak."
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Wayne Veysey @wayneveysey
Liverpool step up Sneijder pursuit as he stalls on Galatasaray, by @gstobart. His info is absolutely spot on.
Difficulty in sining Sneijder is not so much the transfer fee but the wages. He wants £5million-a-year net of tax.
Comment
-
Da ga Suarez lopatom gadja. Dobar je Sneijder, ali ne moze vecu platu od najboljeg igraca imati nikako.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Prvo ne moze imati vecu platu od kapitena,a onda ide Suarez
Preveliku platu ima,a koliko god dobar igrac bio ja mu nikad ne bi dao da vise zaradjuje u klubu od Stevie-a.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Pa sa ovim je koliko se meni cini, Wesley najplaceniji u LFC-u, mislim barem toliko trazi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Ma moze on traziti i da bude igrac-trener samo sto nece dobiti
Neki poredak u klubu bi se trebao znati i ja samo kazem da mu nikad ne bi dao vecu platu nego sto ima Gerrard.
Mada ja svakako mislim da nema interesovanja sa nase strane za njega.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Koliko uopste ima Stevie G sa porezom? A, koliko Luis?sigpic
Comment
Comment