Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Allen je vec nekoliko utakmica nas najlosiji igrac, jednostavno ne moze nikakvu razliku da napravi u napadu, dok u odbrani i ima nekoliko dobrih intervencija u toku meca ali isto toliko i pogresnih i nesigurnih pasova koji protivnicima stvaraju kontre. Mislim da ne mogu on i Lukas da igraju u istoj ekipi, jer je potreban jedan takav DMC a to je u ovom slucaju definitivno Lukas. Uz njega treba da igraju Gerrard i trenutno po formi Henderson, a da zamena bude Sahin za koga se nadam da ce se malo potruditi i pokazati nekadasnju formu zbog koje je otisao u Real. Sledecu tekmu Suarez se vraca u spic a nadam se da cu po krilu videti Sterlinga i Susa jer ako BR vec forsira krilo sa suprotnom nogom na levoj strani (Sterling) msm da bi onda tako treba i na desnoj, sto mogucnosti svodi na Susa i Downinga i msm da Suso treba da dobije sansu.
    sloboda ili ništa

    Comment


    • Procitao sam izjavu Sahina da je nezadovoljan posto je do sada uglavnom igrao na poziciji koja je njemu nesto ofanzivnija nego sto bi on zeleo. Sam je izjavio da bi mu vise odgovaralo da igra holding midfielder.

      Ja bih licno voleo da vidim Lukasa i Alena u sastavu, s tim da bi Alen igrao malo ofanzivnije... Barem na nekoj kup utakmici.

      Comment


      • Izjave Dzerarda posle utakmice :

        With Anfield fixtures against Aston Villa and Fulham next up for Liverpool, Gerrard is eager to continue that sort of form and ensure Brendan Rodgers' side end the year firmly among the runners for a top-four finish.

        "I'm really pleased with the lads. It was a fantastic performance," the captain told the Liverpool Echo.

        "I think before the game people were doubting us and thinking we would be a bit toothless in the final third without our top striker.

        "But we've gone away from home, scored three goals and got the three points we came here for.

        "We're building slowly towards where we want to be. We've got two home games now against Aston Villa and Fulham.

        "If we can capitalise and make it 12 points out of 12 then we will find ourselves a lot closer to fourth.

        "I'm really pleased with the lads. It was a fantastic performance," the captain told the Liverpool Echo.

        "I think before the game people were doubting us and thinking we would be a bit toothless in the final third without our top striker.

        "But we've gone away from home, scored three goals and got the three points we came here for.

        "We're building slowly towards where we want to be. We've got two home games now against Aston Villa and Fulham.

        "If we can capitalise and make it 12 points out of 12 then we will find ourselves a lot closer to fourth.

        "It's a platform to build on. We just have to focus on Villa now. Come the end of December we're really looking to be close to that fourth position."
        "It was a special goal from Glen and he's a player in form," Gerrard continued.

        "He's been fantastic for us since the start of the season. It's no shock to me. I play for Liverpool and England with him.

        "His consistency levels, and not just this season but for a long time now, have been very good.

        "He's certainly up there with the best right-backs in the world.

        "I thought their penalty was harsh. If your arm is out away from your body you can understand why referees give handball, but I thought Joe Allen's arm was close to his body and there wasn't much he could have really done.

        "For the opening half an hour we completely dominated the game and that's probably played the best we have played since Brendan came in.

        "Having taken the lead, we were very unfortunate to find ourselves 2-1 behind. This is a difficult place to come but we fought back well and got a great result."
        "We showed a lot of character and determination to come back like that," he said.

        "Every win does a lot for the group and we did it without not only our top scorer but one of the top scorers in the Premier League.

        "People will always doubt you and question what's going to come from this team. A lot of people have said for years we're a one-man team or a two-man team.

        "We can't control what people say and their opinions, but we know we have got a lot of good players here.

        "If we play in the right way and do what the manager asks us then we will win games."
        Izjave Brendana posle utakmice :

        "For us there was no drama. My focus since I came here has been about the collective. We all share the ball so we must share the goals, we must share the workload," Rodgers explained.

        "We're not asking anyone to do any more than anyone else and I had great belief in the players that we could score and create goals tonight.

        "We have done it all season but just not been clinical enough at times. I think you saw today the quality in the team and equally the fight in the team and that was very pleasing.

        "We're just trying to build momentum. We had a difficult opening fixture list and when you couple that with trying to play a certain way of football, it was always going to be difficult.

        "But certainly over the last few weeks we have progressed - let's just see how we finish. This is one of the biggest clubs in world football and everyone knows where it should be.

        "We're making steady progress in climbing the league and that's important for us. It's a very tight league this season. We've supposedly had an unbelievably bad season up until now, so once we really hit form we'll be alright."

        Comment


        • Zasto Assaidi nije bio ni na klupi,neka povreda ili cista Brendanova odluka?
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Originally posted by Casiraghi
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

          https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Originally posted by Casiraghi
          Srecan Mane svima koji slave.

          Comment


          • Originally posted by Sir Giggsy View Post
            Procitao sam izjavu Sahina da je nezadovoljan posto je do sada uglavnom igrao na poziciji koja je njemu nesto ofanzivnija nego sto bi on zeleo. Sam je izjavio da bi mu vise odgovaralo da igra holding midfielder.

            Ja bih licno voleo da vidim Lukasa i Alena u sastavu, s tim da bi Alen igrao malo ofanzivnije... Barem na nekoj kup utakmici.
            Problem je sto se Sahin nije dovoljno zalagao u poslednje vreme, zato je zakucan za klupu. Verujem da ce dobiti pravu sansu ponovo posle izvesnog vremena.

            Najvise bih voleo Lukas-Sahin-Dzerard gde bi poslednji bio bas blizu gola a ne u liniji sa Sahinom. Lukas i Sahin treba u liniji da budu, odnosno ta dva zadnja igraca koja god da su a treci sto je ofanzivnije moguce.

            Razumem kritike za Dzoa od svih ali momak par utakmica lose igra, na pocetku je jedini igrao ako se secate, pa par utakmica posle toga samo on i Luis. Dok Lukasa nije bilo, izneo majstorski poziciju DM-a, nekad bas briljirao i to sa onakvom svojom konstitucijom. Najborbeniji nas igrac, igra svaki minut svakog meca isto, usao u malo losiji period sto je i normalno u prvoj sezoni gde su ogromna ocekivanja i gde ceo tim ima i individualne i kolektivne oscilacije + oscilacije samog trenera i neke takticke greske. Polako, treba imati strpljenja, kad smo dosad imali moze da se istrpi i najmladji tim ovako ozbiljne lige koji igra dobar fudbal, koji napreduje i koji treba da slozi jos neke kockice i da gazi.

            Ukoliko bismo nekim slucajem usli u 4 na kraju, imali bismo solidne sanse za Eriksena na leto.
            sigpic

            Comment


            • mene je moram da priznam dzo kol pozitivno iznenadio, ok covek je imao problema, brat mu je bio bolestan a prosle sedmice nažalost i preminuo, dobar je to covek, ali jbg po meni nema za njega mesta ovde i moramo ga prodati...


              U zadnjih 11 kola samo su Man. Utd (27) i Man. City (24) osvojili više bodova od Liverpoola (20).

              Sljedeći susreti: Aston Villa (h), Fulham (h), Stoke (a), QPR (a) & Sunderland (h).
              Moja želja: 3 boda, 3 boda, 1 bod(?), 3boda, 3 boda,

              Realno Vilu bi trebali da zgazimo, igrat ce i Suarez i on bi trebao da utrpa koji gol, nije odavno , Fulham je solidna ekipa ali mnogo bolje igraju kuci nego na strani,Stoke je zajebana ekipa, sa cvrstom odbranom i + dobro igraju kuci, QPR realno svi gaze ove sezone pa bi morali i njih da dobijemo, a isto vazi za sunderland..
              Last edited by bjelaksson[YNWA]; 10-12-12, 20:17.

              Comment


              • Nicki Minaj za zastavom Liverpoola

                Comment


                • Originally posted by mareliverpool View Post
                  Zasto Assaidi nije bio ni na klupi,neka povreda ili cista Brendanova odluka?
                  Vjerovatno Brendanova odluka, sumnjam da je povreda u pitanju sigurno bi negdje bilo objavljeno.

                  QPR je sada pod vodstvom Redknapa solidna ekipa koja će vjerujem još podizati svoju formu kako prvenstvo bude odmicalo. Potrebno im je da probiju led, da pobijede jednu utakmicu i onda će sve lakše ići. Neće biti nimalo lagano sa njima, dosta iskusnih i dobrih igrača + sada dobar stručnjak na klupi sa kojim se nismo baš proslavili kada je vodio Tottenham. Ali prvo da odradimo kako treba ove 2 utakmice kući pa ćemo onda dalje.

                  http://www.liverpoolfc.com/news/medi...-race-for-ince

                  Opet Tottenham ulazi u trku za našu metu. Haman im se osladilo ljeti, uzeli prvo Sigurdssona pa onda i Dempseya koji je bio 99% naš igrač. Dobro, hvala im za prvog što su uzeli jer je promašaj, dok Dempsey za sada opravdava ulogu pojačanja i igra sjajno u Tottenhamu. Ince inače i ovog vikenda ubilježio asistenciju, kida u Championshipu.
                  sigpic
                  Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                  don't support us when we win."

                  Comment


                  • Ma neka im Ince slobodno.
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Originally posted by Casiraghi
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

                    https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Originally posted by Casiraghi
                    Srecan Mane svima koji slave.

                    Comment


                    • Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Post
                      Nicki Minaj za zastavom Liverpoola

                      Mamba ce baciti peglu kroz prozor kad ovo vidi.
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

                      Comment




                      • Paolo Suarez, brat Luisa Suareza, koji je za svoj klub Metapan u 148 utakmica postigao 144 gola... NEVEROVATAN igrač, neverovatan talenat,ali....
                        Ima 32 godine... Pogledajte video...




                        Kada su Paolo i Luis bili djeca, zivjeli su u Saltu, blizu neke vojne baze gde je radio njihov otac. Kuca je bila dosta udaljena od igralista na kojem su se svaki dan skupljala deca da igraju lopte...Kad je Luis imao 7 godina, Paolo je poceo da ga vodi sa sobom, i Luis je igrao protiv Paolovih drugova koji su bili 7-8 godina stariji...Ubrzo, Luis je poceo da pokazuje neverovatan talenat.Uskoro je Luisova majka morala da nosi njegov rodni list u skolu, jer nisu verovali ljudi da ima samo 7 godina.Paolo kaze da su svaki dan veoma rano ustajali i isli da igraju lopte, citav dan. Kuci bi se vracali samo kad, i AKO bi imalo nesto da se jede, a to nije bilo svaki dan. Bili su veoma siromasni...Ubrzo Paolov talenat primecuje Basanez,kupuje ga i daje mu platu od 300 $. Kaze da je 100 $ davao majci, a ostalo trosio na izlaske, poceo je da pije i provodi se, i to je uticalo na njegovu igru.U medjuvremenu roditelji su mu se razveli, pa niko nije vodio racuna o tome sto radi. Ubrzo je i Luis dobio poziv od nekog kluba,i poceo je kao i brat, sa plesom,klubovima, zenama
                        Paolo je bio ljut na njega i pokusavao ga odvratiti od toga. Tada Luis srece devojku,danasnju zenu, koja ga je smirila, i Suarezovi su joj i danas zahvalni zbog toga.Ubrzo dolazi poziv iz Ajaxa, Luis pocinje da pruza sjajne utakmice, a Paolo je presao u EL Salvador...Kaze da ga je ubilo vreme, tamo je bilo vruce, i nije mogao da izdrzi treninge.On se tada usmerava na Luisa, i odlazi u Holandiju da mu pomaze, jer je video da je njegov mladji brat strasan talent, i zeleo je da se pobrine da ga ne odbaci zbog kurvi i slicno, znate Amsterdam
                        Last edited by bjelaksson[YNWA]; 10-12-12, 22:15.

                        Comment


                        • Ne znam koliko moze biti realno ali kada sam procitao rekoh da postavim i ovde...

                          Liverpool scope Sanchez

                          Liverpool are lining up a move for Barcelona forward Alexis Sanchez. Brendan Rodgers has ordered his scouts to monitor the Chile international, although the Spanish club are believed to be reluctant to sell the 23-year-old.
                          Source: Daily Express

                          Comment


                          • Skauti Liverpoola su par puta bili na utakmicama Barcelone, posmatrali su Sancheza,Tella i Deulofeua... Verovatno je tacno jer su to objavili i na Barsinoj stranici

                            Comment


                            • Hocu da narucim dres Liv. pa jel znate gdje su najpovoljniji???

                              Comment


                              • Ne znam koliko je to realno za Sancheza, ali on je sjajan igrac bez sumnje, cinjenica da ga Tito ne koristi ove sezone, mozda prilika za pozajmicu ili tako nesto. Samo sto bi smo imali tandem "diver-a"...

                                Edit:

                                barcastuff ‏@barcastuff
                                Felicevich (agent Alexis): "Juventus rumour? Juve are the greatest team in the world, but even if they call, he'll stay at Barcelona." [tmw]
                                barcastuff ‏@barcastuff
                                Felicevich (agent Alexis): "There's no 'Sanchez case'. He came back after his injury and played well. There's no reason to leave." [tmw]
                                Last edited by Freshman; 11-12-12, 13:39.
                                sigpic

                                “We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

                                Comment

                                Working...
                                X